Nyttårsshoot med bestevenn

Nyttårsaften i år feires med min kjære Susanne. Det blir koselig å gå inn i det nye året med henne! Vi har akkurat spist deilig kalkun, kanskje litt for masse.. Senere står oreokake for tur. Uff, kommer til å legge på meg 10 kilo! Også blir det raketter og stjerneskudd klokken 12. Koselig!!

Vi klarte å tvinge lillebroren min til å ta noen bilder av oss i stad da, og da mener jeg tvinge! Hehe..

Nå skal vi fortsette den siste kvelden i 2010 sammen. Så blogges vi til neste år folkens, hehe...

GODT NYTTÅR KJÆRE LESERE!

Hva synes du om bildene?
Hvordan feirer du nyttårsaften i år?

Nyttårsforsetter for 2011

Det skal bli deilig å komme inn i et nytt år; Nye muligheter, man kan bli en bedre person osv. Prøve å se forbi dritt som har skjedd, og "starte på nytt", om dere skjønner? Jeg gleder meg veldig. 2010 er over, og nå er det 2011 som gjelder! Jeg skal starte det nye året med disse nyttårsforsettene. Setter meg ikke mange, for det er ikke vits. Det er større sjanse for å klare å holde de og bli fornøyd med det, om man har færre, og noen man har troen på at man kan klare. Her er de:

Spise sunnere
Jeg var flink til det i sommer og litt utover høsten, men jo kaldere og mørkere det ble, jo mer og mer usunn ble jeg. Nå som det er jul osv, så har jeg ikke akkurat vært så sunn.... Så nå gleder jeg meg til å spise sunnere!

Godteri kun èn gang i uken
Dette har jeg også klart før, vært veldig flink der egentlig. Så jeg vet egentlig at jeg kommer til å klare dette.

Trene mer
Vi begynner med tre treninger i uken på fotballen nå, så skal jeg sykle på trimsykkel, jogge og ha styrketrening selv i tillegg. Jeg var så flink før, men så kom jula....

Legge meg tidligere!
Utover høsten ble det bare verre og verre, satt oppe til 1 og 2 da jeg skulle på skolen dagen etterpå. Så nå skal jeg være i seng senest 11 hver kveld. Faktisk prøve å komme meg i seng til 10 noen ganger også. For det er så deilig!

Jobbe mer på skolen
Jeg har gitt masse, men skal gi enda mer på skolen!

Være mer sosial
Jeg er veldig flink til å bare sitte hjemme i stedet for å ta initiativ til å finne på noe med folk. Dette skal jeg få snudd på!

Mindre tid på pc'en
Det er veldig usannsynlig at jeg kommer til å klare dette, for har man blogg så blir det automatisk mer tid på pc'en. Men jeg skal prøve i hvert fall!

Ikke bruke så masse penger 
I 2010 brukte jeg alt for masse penger, jeg skjønner ikke hvor jeg fikk alt fra en gang. I 2011 skal jeg få meg jobb, og begynne å spare penger. Jeg skal selvfølgelig ikke stoppe å shoppe!! Bare bruke litt mindre penger, for jeg har vært ekstrem det siste året.

Være mer positiv og glad
Jeg blir veldig fort sur/sint, og har veldig lett for å tenke negativt, eller bli negativ til ting alt for fort. Jeg hater at jeg er slik. Så dette skal jeg få snudd på. Tenke positive tanker, og starte dagen med et smil!

Tumblr_le9mwotis61qectnco1_500_large

Tumblr_le3euqegs61qbvjuxo1_500_large
//weheartit.com

 

Egentlig så summerer dette bildet ganske godt opp:

Tumblr_ldwnwrrhvc1qdli9co1_500_large


Hva synes du om nyttårsforsettene mine?

Et av dine nyttårsforsett?

2010 sangen fra DJ Earworm

Jeg henger sikkert litt etter siden sangen er fra i sommer, men kom akkurat over 2010 sangen til DJ Earworm. Han pleier jo å lage remix av alle de mest populære sangene fra hvert år og lager en dritbra sang ut fra det. Jeg elsker de sangene, for det bringer frem så mange minner. Jeg har hørt alle sangene før, noen har vært favorittsangene mine, og da bringer det selvfølgelig med masse minner.

Jeg digger årets sang, så hør den nå om du ikke har hørt den allerede. Det er verdt det! Jeg blir så glad av denne sangen!!

 

DJ Earworm - Like, OMG Baby Summer 2010 HQ

 

Nå ble jeg i skikkelig glad-humør! Tenkte på det bra året jeg har hatt nå. Alle minnene den sangen brakte frem.

Hva synes du om sangen?
Hadde du hørt den før?

Day 40 - A funny Youtube video

// 50 days challenge

Jeg har sett veldig mange morsomme videoer på Youtube, men nå som jeg først skulle finne en, så har jeg helt hjernteppe. Her i hvert fall en som jeg digger. Den er veldig gammel og de fleste har sikkert sett den før. Parodi av Ke$ha med Tik Tok.

TIK TOK KESHA Parody: Glitter Puke


Hva synes du om videoen?

Hadde du sett den før?

Innkjøp: accessories

Jeg var som sagt i byen i dag, og kjøpte meg litt nye smykker og slikt. Har siklet på flere av tingene, og spesielt slangarmbåndet dødslenge. Så nå er jeg superfornøyd med alt innkjøpet!


THE LOVE OF MY LIFE
Alt over fra Bik Bok


Ring fra Gina Tricot

Nå er jeg hos Susanne, og resten av kvelden skal vi kose oss med masse mote-og skjønnhetsblader. Vi har nemlig hatt oppsamling av masse blader. Koselig!

Hva synes du om innkjøpene?
Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: flower printed blouse

Jeg forsov meg i dag, også skulle vi tidlig til byen, så jeg rakk dessverre ikke å blogge før jeg dro. Elsker mobilen min når vekkerklokken ikke vil virke da <3<3 Heldigvis så rakk jeg bussen. Jeg kom akkurat hjem, men skal straks dra på middag hos tante Ragnhild, før jeg skal sove hos Susanne i kveld. Travel dag? Yeah! Her er antrekket for dagen:
bluse fra Bik Bok bukse fra Monki veske fra H&M ringer fra Forever 21 øredobber julegave fra tante Anne

Kjøpte masse smykker osv i byen, som jeg skal vise dere senere. Skal jo sove hos Susanne, så kanskje jeg er så heldig å få låne speilrefleksen hennes, hehe.

Litt julegave stæsj

Tenkte jeg kunne vise dere litt stæsj, altså smykker, ringer og øredobber som jeg fikk til jul. Det jeg fikk falt virkelig i smak! Just take a look:


Fjærøredobber <3Jeg har fått spørsmål om jeg fikk speilreflekskamera til jul, og nei, det gjorde jeg ikke. Jeg hadde ikke troen på det heller, men håpet jo på det. Så planen er nå å kjøpe det etter bursdagen min. Jeg har bursdag om litt over en uke, så jeg skal ønske meg penger, og spare litt selv, så satser vi på at jeg får kjøpt meg det da. For speilrefleks skal jeg ha! Bildene over er altså tatt meg digitalkamera.

Hva synes dere om stæsjet/smykkene jeg fikk til jul?
Fikk du masse stæsj?

My little brother

Som dere kanskje har fått med dere har jeg tre lillebrødre (ikke spør om hvordan jeg overlever...neida). Jeg har blogget om søsknene mine et par ganger før, men aldri hatt ordentlig bilde av han eldste, Mikkel på 12 år. Så da jeg lånte Susannes speilrefleks tok jeg et par portrettbilder av han.Da vi var små kranglet vi hele tiden, og da mener jeg hele tiden! Nå har vi endelig vokst det fra oss, sånn nesten hvert fall. Så til tross for småkrangler og diskusjoner, så er han veldig kjekk å ha, hvert fall til å ta outfit-bilder osv. Haha! Tusen takk, du redder meg ofte, Mikkel :)

Nå er jeg hos Susanne, men reiser straks på familiemiddag hos bestemor, så vi blogges senere. Ha en fin dag videre!

Hva synes du om bildene?
Har du lillebror?

OUTFIT: new flower blouse

I dag har jeg på en av de nye blusene med blomsterprint. Denne må nok være favoritten. Også den nye frynsevesken som jeg kjøpte i går. Jeg digger den!


bluse fra Bik Bok jeans fra Forever 21 veske fra H&M øredobber julegave fra tante Anne hårpynt julegave fra Anette

Fant ut at jeg glemte å ta på ringene før bildene. Jeg som hadde funnet ringer som var perfekte til... Too bad.

Nå må jeg løpe, for jeg skal opp til Susanne. Så henne så vidt i går, så det skal bli deilig å få "catche up" etter at jeg har vært bortreist.

Day 39 - Favorite city

// 50 days challenge - jeg henger veldig etter nå, så jeg fortsetter på day 39 i dag

Favorittby? Hvis jeg tenker i helhet, så må det være New York City. Jeg har alltid drømt om å reise dit. Å reise til New York for å shoppe, se The Statue of Liberty, China Town, Empire State Building, Times Square, Central Park osv. Dette håper jeg blir oppfylt når jeg skal ta 2. året på videregående i USA, da vi mest sannsynlig skal tilbringe de første dagene i New York. Det satser vi på!


//google.com

Hva er din favorittby?
Har du vært i New York?

Innkjøp i romjulen

Nå har jo allerede salget begynt, og salg, det liker vi! Ender alltid opp med å bruke litt penger på det også, men det må jo være lov når jeg har fått litt penger til jul, også har jeg bursdag om litt under to uker. Jeg var på shopping i Ålesund i går, og i dag var jeg på Down Town i byen. Jeg er storfornøyd med fangstene mine!


Bluse fra Bik Bok, 199 kr
Samme bluse fra Bik Bok, salg; 199 kr -50%


Strikkegenser fra Bik Bok, salg; 399 kr -50%


High waist shorts fra Veromoda, salg; 259 kr -50%


Tights fra Bik Bok, salg; 99 kr -50%


Strømpebukse fra Only, 129,95 kr


Solpudder fra i.d. bare Minerals, 339 kr


Pudderkost fra i.d. bare Minerals, 339 kr


Ring fra Morris, 59 kr


Frynseveske fra H&M, 149 kr

Nå gleder jeg meg bare til å bruke de nye klærne og tingene!

Hva synes du om innkjøpene?

Susannes blogg

Endelig har Susanne fått seg blogg! Jeg har sagt lenge at hun burde blogge, men hun har svart med at det er hun ikke typen til og blablabla. Flere av dere har spurt om hun har blogg, så nå i julen har hun endelig laget seg det. Jeg anbefaler dere å ta en titt innom bloggen hennes, for hun er flink til å skrive, og har veldig bra innlegg. Alltid med bilder. Også digger jeg designet hennes! Så folkens, ta en titt innom:

http://susannei.blogg.no!!

Har du lest den før?
Skal du sjekke ut bloggen hennes?

I am homee

Nå er jeg hjemme, eller jeg kom hjem i natt. Så nå blir det blogging for fullt igjen! Har til og med fått låne Susannes gamle pc, så jeg slipper å sjonglere mellom mamma og pappas pc'er, mens jeg venter på at min skal bli fikset. Så nå blir det masse blogging!! Jeg starter allerede etterpå med alle innkjøp fra i går og i dag, det er jo salg, så da ender jeg alltid opp med å kjøpe litt.


Veronica, meg og tante Anne på juletrefest

Hva synes du om at jeg er tilbake for fullt?
Hva har du gjort i dag?

Nailpolish

Jeg elsker neglelakker! Det er noe jeg aldri kan få nok av. På sommeren elsker jeg å bruke knæsje farger, gjerne forskjellige samtidig. Mens på vinteren og litt mørkere tider liker jeg veldig gått nøytrale og enkle farger som en lys rosatone/beige, svart eller brun. Når jeg skal pynte meg, så elsker jeg å ta fransk manikyr med settet mitt fra YSL.

Neglelakker er også stilige å ta bilder av, det har jeg erfart..Hva synes du om bildene?
Pleier du å bruke neglelakk?

Flower power

Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg veldig glad i hårpynt. Små og store blomster, sløyfer og diamanter i alle farger, som matcher det jeg har på. Jeg har faktisk ikke brukt det så masse i det siste, for jeg føler det var mer "sommersveisen", men bruker det jo av og til da. Når jeg føler for det.

Tok noen søte bilder av noen av hårpyntene mine da jeg lånte Susannes speilrefleks


Fint hår på den blomsten....

Jeg reiser hjem fra bestemor og bestefar i dag, drar tidlig på morgenen, fordi vi skal inn til Ålesund og shoppe litt før de kjører meg videre til flyplassen. Flyet mitt går på kvelden, så jeg er sent hjemme, just so you know. Så det blir nok ikke noe mer blogging resten av dagen :)

Hva synes du om hårpyntene?
Bruker du slike?

OUTFIT: juleselskap

I dag har vi hatt juleselskap hjemme hos bestemor og bestefar, med beesøk av familie. Det var veldig koselig. Spiste deilig lunsj og dessert. Da hadde jeg på med dette:


topp fra H&M skjørt julegave fra Veronica strømpebukse fra Pierre Robert smykke fra H&M

Nå skal vi på juletrefest på Runde, en liten øy hvor bestefars familie vokste opp. Det blir nok koselig. Men som vanlig har jeg dårlig tid, så jeg må løpe og gjøre meg ferdig.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort i dag/skal i kveld?

My lovely pink onepiece

Jeg har verdens søteste onepiece, heldress, playsuit eller hva du vil kalle det. Den er fra Only, fikk den i bursdagsgave av Reidun. Jeg har jo egentlig bursdag 9. januar, men jeg fikk åpne den før. Etter at jeg fikk den, har jeg omtrent bodd i den her hjemme.

Jeg understreker HJEMME, for aldri i livet om jeg går ut i offentligheten med den. Jeg synes onepiece hører best til hjemme når man slapper av, jeg. For det er jo ikke verdens fineste plagg akkurat. Det er jo min mening da.


Hey mr. Teletubbie!!


Jumpsuit, playsuit, jump-in.... Tok dere den? Haha, tøysa..

Har du onepiece?
Hva synes du om onepiecene?

Min julaften 2010

Jeg hadde en kjempekoselig julaften sammen med bestemor, bestefar, tante Anne og Veronica i går. Vi gjorde veldig masse på en dag, men det var koselig. Først hadde jeg og tante Anne klokken på 8 for å rekke og opp å se på de koselige juletegnefilmene på tv, og spise godteri i strømpen. Så fikset vi oss og dro til Runde og spiste grøt med mandel. Gjett hvem som fikk mandel? Joo, jeg!! Hehe. Så dro vi i kirken på julegudstjeneste. Etterpå var det hjem og spise deilig julemiddag, også kunne vi endelig åpne gavene.

Tenkte jeg kunne vise dere alt i bilder, også har jeg noen bilder fra kvelden før, altså lillejulaften, som jeg ikke har fått blogget. Så de kommer først.


Vi pyntet pepperkakehus, andre gangen min i år


Så pyntet vi juletreet

Også er det bildene fra julaften


Bestefar spiller orgel i kirken


Så la vi gavene under treet
Spiste deilig julemiddag!!


Jeg, Veronica og tante Anne


Gikk rundt juletreet og sang, haha
Julegaven fra meg selv <3<3<3


Til Veronica fra meg, skikkelig norskSå yeah, det var veldig koselig, og jeg var helt utslitt på kvelden. Så det ble tidlig natta, eller ikke så tidlig, men til å være julaften.

Hadde du en bra julaften?
Fikk du det du ønsket deg?

OUTFIT: julaften 2010

Jeg har hatt en kjempekoselig julaften i dag, men jeg blogger om hele i morgen. For jeg er så sliten etter en laaang dag. Så jeg tar bare en fort outfit nå. Her er antrekket, og selvfølgelig måtte jeg posere foran juletreet!!
kjole fra Nelly.com bolero fra H&M veske fra H&M wedges fra DNA øredobber fra Glitter

Veldig kjekt med ballongkjole når man har spist julemiddag... hehe.. Men jeg elsker kjolen! Elsker blomstermønsteret og sløyfen foran. Og fargen!!

Hva synes du om juleantrekket?
Har du hatt en bra julaften?

Day 38 - Something you've learned

// 50 days challenge

Jeg har virkelig lært at det ikke er mange man kan stole på. Man skal være forsiktig med hva en sier til folk, for i en jenteverden som denne består det meste av baksnakking, dolking i ryggen, fortelle hemmeligheter videre, falskhet, osv. Dette kan virkelig ødelegge vennskap. Det har jeg erfart. Så jeg er veldig forsiktig med hva jeg forteller folk, og hvem jeg kan stole på. Og forteller bare alt til de jeg vet jeg kan stole på. Det er noe jeg har lært etter masse falskheter, og jeg tror ikke at jeg er den eneste?

Nå skal vi pynte juletre, noen andre som har gjort det, eller skal det i kveld?

Noen andre enn meg som har erfart at det ikke er alle man kan stole på?

Juletrehogging og sightseeing

I dag har vi gjort masse! Stod opp tidlig, og dro ut og hogget juletre. Det har jeg faktisk aldri gjort før, så det var spennende å oppleve. Så dro vi på sightseeing. Jeg har jo sett alt her mange ganger før, så det var Veronica vi viste alt til. Også var det supert vær; masse snø og sol. Vi kjørte rundt i flere timer, før vi dro hjem og spiste julekaker og drakk kakao. Veronica har tatt masse bilder:


Bestefar og juletreet
Så kjørte vi til Runde, hvor bestefar vokste opp
Vi var på grava til oldemor og oldefar

Nå skal vi slappe av litt før vi skal pynte pepperkakehus og juletreet. Omg, jeg skjønner ikke at det er julaften i morgen. Det føles virkelig ikke slik! Men jeg gleder meg til å våkne opp til en strømpe full av godteri(?), og koselige juletegnefilmer på tv. Det er jul, det!

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag?

Endelig fremme etter en laang reise

Jeg kom frem i ettermiddag, og turen gikk ganske greit, selvom jeg fikk den hodepinen på slutten. Jeg ble hentet på hurtigbåtkaien av tante Anne og Veronica. Så reisen min har bestått av; bil, buss, tog, fly, buss, hurtigbåt og så bil igjen. Slitsom? Ja!! Sovnet i bilen på vei hjem til huset til bestemor og bestefar, jeg, haha.


paparazzi


Veronica hadde tatt med Reese's til meg, fra USA. My favorite!!


Så nå ser jeg frem til de neste dagene med denne amerikaneren og tante Anne + bestemor og bestefar.

Resten av kvelden har gått ut på å slappe av, skravle, pakke ut kofferten min, og hatt den morsomste turen på matbutikken.

Hva har du gjort i dag?

Day 37 - A photo of the item you last purchased

// 50 days challenge

Det jeg kjøpte sist, må nok være denne boleroen som jeg kjøpte på H&M på Arkaden for 75 kr. Elsker den! Den er så deilig og så kjekk å ha. Passer til så masse.Den er strikket, om du skjønner. Heldigvis ikke ull da, for det klør jeg av.

Jeg har faktisk på meg det der i dag, så det ble det en liten outfit også, hehe. Jeg har kommet frem og overlevde flyturen, så det kommer nok et innlegg om fremkomsten senere.

Hva synes du om boleroen?

Da drar jeg til Fosnavåg..

.. utenfor Ålesund, for å feire jul med bestemor, bestefar, tante Anne og Veronica. Eller, jeg reiser kvart på 7 i morgen tidlig, så jeg satser ikke på å blogge da, haha. Jeg skal være der frem til 27. desember, så det blir veldig koselig!

Jeg har, som dere kanskje har fått med dere, ikke pc for tiden, så da har jeg heller ikke med meg noen opp dit. Men jeg kan låne tante Anne sin, så jeg skal selvfølgelig blogge der i fra. Bare ikke like masse som vanlig, blir nok et par innlegg daglig, for jeg vil nyte all tiden jeg har der oppe, men selvfølgelig gi dere oppdateringer på det jeg gjør, vise juleantrekk osv. Kanskje vise litt gaver, og sånt. Høres det bra ut?

Fant noen bilder fra sist gang jeg reiste med denne kofferten da..


Se så brun!!!! Det var da jeg reiste til USA i sommer.

Så vi blogges når jeg kommer opp dit. Ha en fin dag :)

Høres det bra ut at jeg skal få blogget så godt jeg kan?
Ønsk meg god tur? Hehe

Day 36 - A picture of your friends

//50 days challenge

Det blir litt vanskelig med bare et... Er det lov med flere?Åååh, sommeren :(:( Det var gode tider det! Nå er det bare mørkt... Jaja, det var random. Det er jul, så det går bra :):)

Hva synes du om bildene?Savner du sommeren?

Hvite kakemenn

Jeg kom akkurat hjem fra Silje Veronica, hvor Catharina også var. Vi bakte hvite kakemenn. Veldig koselig med de jentene, altså!! Det gikk da ganske så bra, eller hva? De ble faktisk ikke svidde!! Some pictures:


she loves me


mitt mesterverk! haha

Nå skal jeg spise litt, før det er tilbake til pakking, og skattejakt i støvsugerposen. Mamma har støvsugd piercingen min, så det hadde vært litt kjekt å funnet den før posen kastes.. Kos meg!! Senere skal jeg til Susanne for å levere tilbake pc'en hennes før jeg reiser. Har nemlig lånt den i en uke.

Har der bakt hvite kakemenn?
Hva skal du i kveld?

OUTFIT: when everything is packed

Jeg hater de siste dagene før jeg skal reise steder, for da har jeg som regel pakket alle favorittklærne mine med. Da er de nyvasket og klare i kofferten, så da kan jeg jo ikke bruke dem. Så nå måtte jeg grave langt i skapet før jeg fant noe jeg kunne ha på, måtte egentlig litt i skap til mamma også, hehe..

bluse fra Veromoda bukse fra Cubus skjerf mamma sitt smykke fra Cubus

Nå må jeg løpe, for jeg skal møte Silje Veronica og Catharina. Vi skal opp til Silje Veronica en liten tur og bake kakemenn. Også må jeg si hade, siden jeg reiser jo i morgen.

Hva synes du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Pakking til juleferie på gang

Jeg har endelig fått startet med pakkingen til jeg reiser til besteforeldrene mine på onsdag. Jeg skal fly alene opp dit, og feire julen med de, tante Anne og Veronica fra USA. Gleder meg sykt! Jeg kommer til å savne mamma og pappa da. Kommer til og med til å savne alle småsøsknene mine... Men det kommer nok til å gå bra, for det blir nok supert der oppe!

Nå har jeg da allerede kommet til problemet hvor kofferten min er for liten... Eller det føles slik, men burde ikke være det da, for jeg reiste jo til USA i to uker med den. Haha, er nok bare jeg som er en dårlig til å pakke.. Men jeg skal jo tross alt ha med nok med klær, stæsj, sminke, toalettveske, rettetang, og ikke minst JULEGAVER!


jeg er ikke halvferdig en gang, nå har jeg bare slengt oppi noe... det hjelper kanskje å legge det ordentlig nedi da, heh


love my pink suitcase!


Det går nok bra til slutt, klarer det alltid! Men det er så masse jeg vil ha med....

Har forresten kjøpt gave til meg selv, bestilte den for noen dager siden, så kom den i posten et par dager senere. Nå skal jeg bare pakke den inn og skrive; Til Amalie, Fra Amalie. Jeg vet jeg er smart, nå får jeg noe jeg ønsker meg!! Hehe... Noen som kan gjette på hva det er? Skrev om at jeg ønsket meg det for akkurat en uke siden.

Nå er det back to pakking!

Hvor skal du feire jul?
Hva er dine planer for kvelden?

Min første fanvideo

I går fikk jeg tilsendt min første fanvideo på mail. Det var kjempekoselig! Det hadde jeg aldri trodd kom til å skje. Det var fra denne søte jenta; Amalie Heggebø. Just take a look:

 


Kom ikke over hvor søtt det var, jeg. Kjempegøy!

Hva synes du om videoen?
Har du fått fanvideo før?

Day 34 - Something you're afraid of

// 50 days challenge

Jeg er redd for edderkopper! Det er det verste jeg vet om, min største skrekk!! Jeg takler ikke de små krypene med 8 ben. Ser jeg en, så hyler jeg! Om det er en på rommet mitt, som for eksempel pappa ikke klarer å drepe, så sover jeg ikke rommet før den er funnet og drept. Noe som kan bli spennende til tider. Jeg er så redd at jeg kan begynne å grine. Jeg må nok ha edderkoppfobi eller noe..

Så skulle jeg google edderkopp, men ombestemte meg med en gang jeg så bildene. Æsj, fikk gåsehud og måtte lukke vinduet med en gang. Så da var weheartit.com neste stopp, men var ikke så mye bedre der. Ofret meg litt for dere da..

24_large
Æsj :(:(

Bilder av spindelvev er mye kulere

Tumblr_kzt5cftiam1qb9g42o1_500_large

1757-1256188019ftxq_large

Evhvw7gknoeix3k4mde2ggjho1_500_large

3661268503_0a561ea0b7_z_large

Er du redd for edderkopper?

PHOTOSHOOT: Susanne out in the snow

Her er bildene jeg tok av Susanne forrige helg. Hun er så pen! Seriøst, hun må bli modell når hun blir stor, haha.Hva synes du om bildene?
Er hun ikke pen?

Day 35 - A photo of something you ate today

// 50 days challenge

I dag, som alle de andre søndagene i advent, hadde vi hjemmelaget risengrynsgrøt til middag. Selvfølgelig med mandel oppi. Jeg har ikke fått den noen av de andre gangene, så dette var min siste sjanse her hjemme før jeg reiser. Og gjett hva?? Jeg fikk den!

Og siden jeg fikk mandel, så fikk jeg...


MARSIPANGRIS! My favorite!

Nå må jeg pakke ferdig, før pappa skal kjøre meg til Susanne, hvor jeg skal tilbringe natten.

Har dere hatt grøt med mandel i?
Hva skal du i kveld?

Heading to the mall

Nå tar jeg meg en liten tur til byen med pappa. Jeg har noen småting som må fikses før jeg reiser på onsdag. Og siden det er søndagsåpent, passer jo det perfect. Ender sikkert opp med mer enn jeg trenger da, men det er jo ikke noe nytt. I kveld skal jeg sove hos Susanne med noen andre søte jenter, så det blir koselig. Så vi blogges senere, det kommer også snøbilder av Susanne i kveld.Hva skal du i kveld?

Day 33 - A song that makes you cry (or nearly)

// 50 days challenge - henger litt veldig etter...

En sang som gjør meg trist må være Celine Dion med My Heart Will Go On. Den minner meg bare om Titanic, den tristeste filmen jeg vet om. Har ikke sett den èn gang uten å grine. Sangen er jo veldig fin, men den er så trist.

Celine Dion - My Heart Will Go On


Hva synes du om denne sangen?

En sang som nesten får deg til å gråte?

Søte øredobber i kalenderen

I går var det jo endelig min tur til å få kalendergave igjen, og se hva jeg fikk; verdens søteste øredobber.


my camera loves to fokus...

Nå må jeg sminke meg og fikse håret, for jeg og pappa skal en liten tur til byen. Og som vanlig har jeg har dårlig tid...

Hva synes du om øredobbene?
Hva er dine planer i dag?

Edit: De er fra Gina Tricot.