Jentekos

Hei.
Nå er jeg hos Silje med Asandra og Susanne. Vi spiser crispy chicken og godteri. Silje dro den litt langt :P og blandet mat og godteri!!! Hun er gæren, bare se på bildet under. Jaja, vi koser oss og nå må jeg dra!

Juleantrekk og litt sånt

Whoops, "glemte" av bloggen litt de siste dagene. Neida, men har spilt spill med familien, sovet hos Susanne, vært med Silje, trent og jeg har bare nytet ferien! Håper det gikk greit. Var faktisk på vei til å blogge det her i går, men da virket selvfølgelig ikke internetten. Noe som skjer 10 ganger daglig. Kjipt!

Her er juleantrekket mitt. Skjønner ikke hva som gikk av kameraet mitt da det tok bilder med så dårlig kvalitet. Men alle mine elektroniske ting, hvert fall pc'en (ikke mobilen da♥), har vært helt på tur i det siste. Ikke gøy!
kjole fra Bik Bok ring fra B-Young      - Selvbruningen har i hvert fall virket! 

Nå skal jeg gå ned til treningssenteret og trene, masse! Har blitt alt for masse mat og sjokolade de siste dagene, føler meg rett og slett uggen, haha. Skal bli deilig å komme inn i vanlige rutiner igjen etter nyttår. Har rett og slett fått nok sjokolade, går det an? Senere skal vi på middag hos bestemor, ørret tror jeg. Nam! Ha en fin dag, dere!!


Hva synes du om antrekket?

Jeg har fått vertsfamilie!!

Ååh, jeg er overlykkelig nå! I går kveld, på julaften, mellom middagen og gaveåpningen, fikk jeg mail fra en dame som sa at hun og familien skal være vertsfamilien min når jeg drar til USA til høsten. Herreguud, verdens beste julegave, eller hva?

Familien bor i Smyrna, Tennessee, og består av mor, far og ei kjempesøt datter på 4 år. Verdens søteste familie! Hun skrev at de likte å reise, trene, shopping osv, - altså midt i blinken for meg. Gleder meg veldig til å bli bedre kjent med "min nye familie". Jeg skal gå på Smyrna High School, en stor skole med over 2100 elever tror jeg. Maskoten er Bulldog, og skolefargene er lilla og gull. Utrolig kult! 

Jeg har også skypet og snakket med en svensk utvekslingsstudent som er der borte nå, går på den skolen, og har min vertsmor som områdesreprestentant (om jeg forstod riktig). Så hun fortalte meg masse om skolen og andre ting. Gleder meg veldig til å snakke mer med henne! Hun blogger også; http://mawah.blogg.se/

Jeg kan sikkert fortelle mer om vertsfamilien senere, jeg ville bare fortelle dere denne gladnyheten! Tenk at jeg fikk vertsfamilie så fort!! Ååh, jeg er så glad :-D
 
Spørsmålsrundesvar - Silje og Susanne

Jeg (Silje) svarte egentlig på video, men det ble så kleint at om den hadde kommet ut i offentligheten måtte jeg nok gravd meg ned. Så da kommer svarene skriftlig i stedet fra både meg og Susanne, like greit :)

Kommentar fra Amalie: om dere ikke skjønner det, så er det litt ironi ute og går i disse svarene. Tror jeg i hvert fall.. Enjoy!!

Ville du hatt anal sex? 
Silje: Kan jeg spørre hvem "du" er ment til? Amalie svarer ikke selv, vi svarer for henne :)
Susanne: Smaken er som baken, delt i to. 

Hvor lenge har dere sånn cirka kjent Amalie?
Silje: Siden 4. klasse, da hun flyttet hit. Ikke at jeg husker noe av det selv, men Amalie husker tydeligvis veldig godt at jeg så opp på henne med de lilla brillene mine og den brune velour-dressen min. Var nok kjempepen.
Susanne: Sideen 4. klasse 

Hvilken dato har du bursdag?
Silje: Siden dere tydeligvis har misforstått hele greia her, velger jeg at spørsmålet er ment til Amalie. Hun har bursdag 9. januar (?). Tror jeg tok riktig, det stod på facebook også. Haha, blander mellom 8. og 9.
Susanne: JEG har 23. april, men Amalie har 9. Januar.  Når du gikk på ungdomskolen, hvilken karakterer hadde du i RLE faget?
Silje: Hun hadde 5. Det hadde jeg og, hvis dere lurer :) Hehe
Susanne: Jeg hadde fem.

Har du hatt kjæreste før?
Silje: Nei, jeg lager en plan og spolerer alt for henne før det rekker å komme så langt! Vil ikke at hun skal ha kjæreste, da har hun sikkert ikke tid til meg lenger. 
Susanne: Jeg har hatt kjæreste i nesten ett år, men det ble slutt :) Men Amalie derimot har ikke hatt noe veldig seriøst, tror jeg. Men har jo vært gutter inn i bildet!! 

Går dere i samme klasse? 
Silje: Ja, dessverre.
Susanne: Ja, faktisk. Noe ingen av oss ville. 


Susanne: Som dere ser er jeg den eneste uten pupper. Jaja, jeg har hvertfall ikke en sykdom på handa.

Hva pleier dere å gjøre når dere er sammen?
Silje: Ingenting. Vi sitter for det meste og stirrer i lufta. Ellers kan det hende vi spiser, ser på tv, spiser og spiser. Vi spiser ganske mye egentlig, Trude sier det aldri har vært så vanskelig å holde seg sunn som nå som hun er venn med oss. Skjønner ikke helt hva hun mener, for jeg er jo ganske sunn jeg og. Spiser bare en melkesjokolade om dagen. Neida. Også ville Amalie at jeg skulle få med at vi noen ganger trener også da.
Susanne: Vi pleier å ha litt lan, chille litt. Nei, vet ikke helt jeg. Vi gjør alt mulig sammen.

Hva synes dere om Amalie?
Silje: Hun er helt fæl, det er derfor vi er venner. Neida, vi er venner siden hun alltid har tyggis.
Susanne: Hun er så stygg og ekkel, æsj. Hvorfor er vi venner? Har Amalie hatt sex før?
Silje: Vet ikke, vi snakker ikke om sånt. Det blir litt for privat for vennegjengen vår.. Vi er ikke særlig åpne.
Susanne: Amalie har ligget med 329 personer. Sånn skjer når du er ute hver helg og finner ny vet du ;-)

Drikker dere?
Silje: Hvis jeg sier nei blir dere sure og sier jeg juger, og hvis jeg sier ja blir dere sure og sier jeg er dårlig forbilde, så jeg gidder ikke å svare. Ikke at det har skjedd før da, men har lest at det har skjedd med mange toppbloggere. Julia Nyland ogsånt.
Susanne: Nei, vi drikker aldeles ikke. Vi sitter hjemme på lørdager og spiller spill med foreldrene våre. 

Er dere ofte sammen?
Silje: Vet faktisk ikke hva jeg skal svare her. Ja og nei? Ikke alle tre, i alle fall.
Susanne: Vi ser jo hverandre hver dag på skolen, og litt utenom. Men er ikke alltid vi er alle tre, men er sammen en del, ja :-)  

Er Amalie ofte stressa?
Silje: Hele tiden! Og hvis hun først er stressa er alt galt og buksa som passa perfekt til de skoene for et minutt siden passer plutselig ikke til de lenger, og hun må finne et nytt outfit. Kommer til å få epilepsianfall av å se på henne en gang.
Susanne:  Eh... Det kan du si... Hu stresser som en husmor som har vært gift i 20 år og har enda ikke fått livet helt på plass, og uansett hvor mye hun stresser for å rekke noe er hun ALLTID forsein. Om du skal på date med Amalie, ikke begyn og grin fordi hun kommer en time for seint. That's just how she rolls. 

Har hun bra karakterer?
Silje: Nei, synes dere ikke 5,1 i snitt er ganske dårlig?.. Det synes i alle fall jeg, og den eneste grunnen til at hun i det hele tatt har det er takket være meg. Jeg lærer henne alt som har med skole å gjøre.
Susanne: De er faktisk ganske så bra, men jeg er bedre ;-) Er hun ofte på facebook?
Silje: Ikke noe mer eller mindre enn normalt?
Susanne: Ser dere ikke linkene hun legger ut til bloggen eller? 

Flaueste hun har gjort?
Silje: Ååh, den er vanskelig. Hun driter seg faktisk ikke så ofte ut. I så fall legger jeg ikke merke til det, siden jeg driter meg så ofte ut selv. Nei, jeg vet ikke.
Susanne: Hele tiden.

Hvem liker hun?
Silje: Hun er avstandsforelska i Justin Bieber. Jeg synes hun er teit, for Jude Law er jo ti ganger deiligere, snakker britisk OG har slutta å leke med action man! Score.
Susanne: Hun liker meg. Hva synes dere om bloggen min? (Link)
Silje: Fin :)
Susanne: KUL!!!! 

Er jeg stygg?
Silje: Nei.
Susanne: Sikkert score hos gutta du! 

Hva er hennes største uvane?
Silje: At hun går på do hele tiden, er treig, og avhengig av lipgloss.
Susanne: TREIG!!!!!!!!!!!!! Jeg klikker, hu er så treig.. ''Kommer nå!!!'' sier hun, så går det 2 timer og heeeii.... Hun er enda ikke her! Og tror Amalie går med konstant blærekatar, hun tisser hele tia. Må jo følge hun på do 20 ganger om dagen.  Er hun plagsom noen ganger?
Silje: Mesteparten av tiden, ja. Jeg liker hun likevel da.
Susanne: Ser du ikke hva hun lar meg gå igjennom nå, da? Jeg svarer på en spørsmålsrunde. Noe jeg aldri gjør frivillig. Tulla, men hun er plagsom når hun er treig eller når hun kommer forseint. Og noenganger når hu maser om at hun aldri har noe å ha på seg! Bitch, pleaaseee... Du har jo verdens største skap og mer!  

På en skala fra en til ti, hvor snill er hun?
Silje: Kanskje to og en halv.
Susanne: Synes Silje var for sjenerøs med hvor snill Amalie er, hun er en 1-er. Hallooooo... 

Er hun " slem" mot søskene sine?
Silje: Nei, annet enn at hun kan bli litt småirritert noen ganger er hun alltid snill mot de! Hun har mye større tålmodighet enn det jeg noen gang har hatt med broren min. Hun står ikke på hodet deres bare fordi de tegna på plakaten din fra topp, liksom. Det gjorde nemlig jeg.
Susanne: Definer ''slem''... Alle har sine opprør med søskna sine, men Amalie mindre enn andre!  

Hvis hun vil ha dyr, hvilket?
Silje: Hun liker ikke dyr, så jeg regner med at hun ikke ville hatt noen heller. Men kanskje en tarantella?
Susanne: Hun skal få en kanin av meg når kaninen min Penelope, blir gravid!! Hun vil såå ha kanin. 


Bildet er fra når Penelope var baby. Hun er skikkelig søt!!
Kommentar fra Silje: Nei, hun er stygg, ekkel, skummel og feit. 

Hva er hun mest redd for?
Silje: Hun er LIVREDD for edderkopper. 
Susanne: Å gå uten lip gloss, eller jaa.. Edderkopper og andre insekter.  

Hvorfor er hun så pen?
Silje: Photoshop og sminke.
Susanne: Hun er ikke pen?  

Hvor masse penger bruker hun ca. i måneden?
Silje: 1000 kr.
Susanne: Hun bruker det hun får! Så ca. 1000 kr!  

Julebrus eller cola?
Silje: Vi snakker om Amalie, sant? I så fall julebrus. Pepsi Max ♥ 
Susanne: Julebrus, vel!

Sjøloftet eller dolly dimples?
Silje:
Sjøloftet!
Susanne: Sjøloftet!!!!!!!! FTW!!! 

Klær eller familie?
Silje: Klær, definitivt. Hvem bryr seg om familie hvis du har fine klær liksom :P
Susanne: Lett, familie.  

Favorittgjenstand?
Silje: Det må vel bli den berømte doen hennes. Jeg vet det høres ut som om hun har en ustoppelig diaré, men det er ikke det som er tilfelle. Det er bare det at hun skal drikke så sinnsykt mye vann hele tiden.
Susanne: Altså, hvis lip gloss blir sett på som en gjenstand... Såå er det en sikker vinner!  

Hva var det verste faget hun vet om?
Silje: Hun klarer ikke å svare på det spørsmålet, siden hun liker alle så godt.
Susanne: Hun elsker skolen, så alle er en sikker vinner... Men siden GYM ikke er så teoretisk, er det sikkert det hun liker minst!  

Skal hun ta lappen?
Silje: Nei, jeg tror planen hennes er å kjøpe busskort årlig, og ta bussen over alt. Hun er så opptatt av miljøet, skjønner dere.
Susanne: Så klart!! Må ha en til å kjøre oss i russetia! Og kjøre meg overalt, hehehe..... Synd hun er i USA da.  


Mamma eller pappa?
Silje: Meg.
Susanne: Lillesøster Emma ♥ 

Angrer du på noe du har gjort, og hva er det?
Silje: Jeg regner med at hvis det er noe hun angrer skikkelig på, så vil hun nok ikke ha det ute på bloggen. Ikke at jeg hadde brydd meg, men jeg kan heller ikke komme på noe.
Susanne: Alle angrer på sitt, Amalie angrer mest på at hun laget blogg. Det vet jeg bare!!  

Har Amalie mensen?
Silje: Nei, hun er snart 17 år og har ikke fått mensen enda. Hva tror du?
Susanne: Mensen?:S 

Hva bruker dere å gjøre sammen?
Silje: Spise, sove, spise, sove, spise, sove. 
Susanne: Spise, ha LAN VEL!! Neida... Av en eller annen grunn, så ender alltid Amalie opp med å ta med pc-en til meg (med mindre jeg sender melding ''NULL PC!!!!'') og da ender jeg opp med å gjøre det samme. Men det er kun noenganger!! Ellers så har vi det alltids koselig med litt snakk og chill!  

Er hun den personen som er full av liv, eller er hun mest rolig?
Silje: En mellomting, kanskje.
Susanne: Hun er død.  

Snakker hun ofte om bloggen når hun er med dere?
Silje: Ja, det er derfor jeg ikke ville gå i klasse med Amalie og Susanne. De snakker bare om bloggene sine hele tiden, så jeg føler meg så utenfor. Det var derfor jeg lagde en skikkelig kul blogg med mange lesere i fjor. Vurderer nesten å begynne igjen sånn at jeg også kan snakke litt med de. NEIDA HAHA, så desperat er jeg ikke.
Susanne: Nei :-) Da er det isåfall: "det bildet eller det bildet?"  

Er Amalie flink til å synge?
Silje: Er det frekt å si nei her? Jaja, kan jo ikke juge heller. Ja, vi er sangstjerner alle tre, og har meldt oss på X factor flere ganger, men av en eller annen grunn kommer vi aldri videre.
Susanne: Prøv å kvele en katt, deretter kast noe steiner på den, sååååå få den til å mjaue. Så får dere høre åssen Amalie synger!!  

Er Amalie den beste personen i hele verden?
Silje: ???? Det er meg
Susanne: Hmm. Må tenke. 

Det beste med amalie?
Silje: Hun er en av de eneste som orker å høre på meg snakke uten å sovne. Skjønner ikke hvorfor alle sovner eller plutselig sitter helt inne i facebook, jeg trodde livshistorien min var ganske interessant. Kanskje jeg må droppe selvbiografien?
Susanne: Hun er veeldig støttende, har alltids noen kloke ord på lager og tar seg alltids tid til en prat eller telfonsamtale om du føler du trenger det! :-)  

Det rareste og morsomste hun har gjort?
Silje: Dere spør så vanskelig! Jeg vet ikke, hun gjør så mye rart. Ikke egentlig. Kanskje å kalle "skje" for "skjei".
Susanne: Da hun trodde jeg sov, så snakka hun dritt om meg!!! Det var hysteriskt!! Vi lo så vi grein. 
Kommentar fra Amalie: Susanne, du trenger ikke å finne på noe bare for å prøve å være litt morsom... 

De beste minnene med amalie?
Silje: Det er ganske mange, så er ikke noen spesielle episoder jeg kan komme på nå.
Susanne: Massse! Alt fra den lille ting som å sitte på rommet hennes til alt av turer og lignende! Alt er en opplevelse i seg selv skal jeg si deg!!  

Hvordan blir hun hvis hun møter en hun virkelig liker?
Silje: Hun begynner å skjelve og blir helt rød i ansiktet.
Susanne: Hun blir så skremt, så hun pleier å tisse på seg.  

5 positive ting om Amalie?
Silje: Hun er pen, snill, søt, har alltid tyggis og skal til USA.
Susanne: Kan skrive av hun på prøver, kan låne fine klær, kan låne telefonen hennes til å ringe alle jeg vil og hu er LITT søt og er kanskje litt pen????  

4 negative ting med Amalie? Hvis det er noen?
Silje: Klart det er noen! Sleit mer med den over for å si det sånn. Treig, stressa, må alltid ta på lipgloss og bruker TUSEN ÅR I BUTIKKER. No kidding.
Susanne: Slem, frekk, teit og egoistisk. 

Hvordan ble du så pen, Silje? (dette spørsmålet stilte jeg meg selv, siden dere glemte det)
Silje: Tusen takk, bare er sånn. Husk: a smile is the best makeup any girl can wear.

Det er det som er hemmeligheten min :)

Hva syntes dere om rommet til Amalie og hva syntes dere om familien?
Silje: Rommet er fint og familien er superkoselig :)
Susanne: Elsker det! Du føler du går inn i en katalog, alltid ryddig. Eller noenganger da. Pleier å være muggen mat der og slikt.  

Hvor lenge har susanne og Amalie Vært bestevenner?
Silje: Det er greit at dette er Amalies blogg, men Susanne skrives fortsatt med stor S.
Susanne: <--- oooops, mener susanne.. Siden 4. klasse, litt opp og ned men ja!  

Hvor lenge har silje og Amalie vært bestevenner?
Silje: SERIØST. STOR S! Siden 4. klasse.
Susanne: Haha..... 

Er Amalie Sjenert?
Silje: Her kan du skrive stor S ja! Du er ubrukelig. Ja, hvis det er noen hun ikke kjenner.
Susanne: Hun var mye verre før!! Har faktisk blitt mye bedre, og det er bra for hennes del :-D 

Kan dere spørre om Amalie kan ha romvideo?
Silje: "Amalieee, kan du ha romvideooo?"
Amalie: "Jadaaaaaa..." 
Silje:
Ja, det har hun kjempelyst til!
Susanne:
Hva faen er romvideo? Video av rommet ditt? Dere har bilder, enjoy.  

Hvordan er Amalie som person?
Silje:
Tror vel jeg har beskrevet henne nok? Treig.
Susanne: Ehm.. Glad i å tisse!  

Har hun mobbet noen?
Silje: Hun og Susanne spyttet på meg og Martine i sjetteklasse. Tror det er det verste hun har gjort.
Susanne: Haha.. Har ALDRI spytta på deg eller Martine, Silje.. Slutt å lyv!! Amalie nekter også.. Men er ikke helt sikker... 
Kommentar fra Silje: Nekter, nei? Hun sier at hun ikke husker det, noe som ikke er så rart i og med at hun har alzheimers. Dere gjorde det.  

Er hun populær?
Silje: Hva slags spørsmål er det her egentlig?
Susanne: Er du? 

Er hun åpen for å møte nye mennesker?
Silje: Nei, hun pleier å gjemme seg hvis vi skal introdusere henne for noen.
Susanne: Som sagt, hun tisser på seg hele tiden.... Såååååå 

Skal hun til Usa neste år?
Silje: Det er ikke sjangs for at du er fast leser! Ja, det skal hun.
Susanne: Ja!! Hvem skal liksom være sjåføren min... Håpløse Silje?  

I så fall hvor?
Silje: Det vet hun ikke enda.
Susanne: Hun har ikke fått vite hvor hun skal enda!  

Hva synes Amalie om den nye klassen?
Silje: Hater den nesten like mye som jeg gjør. Nei, tror faktisk hun liker den.
Susanne: Hun trives kjempegodt. 

Er det noen der hun ikke liker?
Silje: Man liker aldri alle i en klasse på nesten 30, men det er ingen hun misliker sterkt.
Susanne: En kommer aldri overens med alle, men ser ut til at Amalie faktisk gjør det!  

Hvor ofte trener hun? 
Silje: Nesten hver dag.
Susanne: For masse!!  

Hvor lenge har hun gått på fotball? 
Silje: Ikke spør meg! Jeg kan svare på hvor lenge jeg gikk på fotball da. Fra 1. til 9. klasse.
Susanne: Ca. 8 år!  

Har hun noe talent?
Silje: Nei, hun er ganske talentløs.
Susanne: Dagens outfit, vel. 

Har hun eller dere noen gang ridd?
Silje: Jeg har, i alle fall. Husker Kristina tvingte meg til å ri, så fikk hun hesten min til å GALOPPERE uten at jeg visste om det! Det endte med panikkanfall og gråt. Etter det har jeg ikke ridd.
Susanne: Seksuellt eller på en hest? Litt forskjell  

Veldig fin blogg :)
Silje: Jo, takk.
Susanne: Mitt største og mest stolte verk hittil!!!  

Om dere ikke fikk nok av meg (Silje), kan dere følge meg på twitter her, eller legge meg til på wordfeud. Der heter jeg siljever.

God jul!!

Jeg vil bare ønske alle de fantastiske leserne mine en riktig god jul! Kos dere masse i dag, og selvfølgelig resten av julen. Nyt den gode maten, og kos dere med gaveåpning! Det skal i hvert fall jeg! Gleder meg som et lite barn. Har faktisk ingen aning om hva som venter seg til meg under treet i år. Har ikke rukket å lage ønskeliste en gang.. 

Etter en koselig julemorgen med julestrømpe, tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen, er jeg nå klar for å få på meg finklær og stelle meg for kvelden.

Her er et lite bildedryss fra i går. Mamma!!
Fine juletreet!
Appelsingløgg


Ingen jul uten hjemmelaget kanelbrød!


Pynting av pepperkakehusGjett hvilken side jeg pyntet:
Grevinnen og Hovmestern
Gaver!!!!
Julekalenderen: gårsdagens vinner og dagens luke tar jeg i løpet av de neste dagene! Resten av dagen legger jeg vekk pc'en for å nyte tiden med familie, mat og gaver. Håper det er forståelig!


GOD JUL!

Mini-julaften med jentene


Vi åpnet gavene fra hverandre. 


Vi koste oss.
Silje tvingte meg til å ta disse bildene. Hun tar på neglelakk. Digger outfiten.

Måtte slette bildet.

Meg og Susanne. Standard. Veldig koselig.


Her får du igjen for å spamme kameraet mitt med bilder av deg selv.


Neidaa, men det var veldig koselig!! Fikk verdens fineste gaver, av verdens beste venner!! De kjenner meg for godt♥ Vi koste oss med julekaker og skravling. Etter masse kos bar det hjem for å spise grøt med mandel i. Senere pyntet vi juletreet, og nå skal jeg ned og pynte pepperkakehus. Koselig!! Også er det jo Grevinnen og Hovmesteren etterpå, alltid gøy det! Ha en fin lillejulaften videre, så kommer det et innlegg med tre og hus senere :-)


Hva har du gjort i dag?

OUTFIT: gold necklace
genser, bukse og smykke fra Bik Bok ringer og øredobber fra H&M sko fra Din Sko

Creds til Julie Anne for outfiten!

Nå skal jeg snart dra meg ned på treningssenteret. Har ligget inne på pc'en siden kl 12, så jeg må komme meg ut og bevege meg litt! Selv om det frister fint lite, og jeg heller ville sovet. Jaja, man kan ikke alltid gjøre som man vil. Når jeg kommer meg ned dit, kommer jeg til å få masse energi, så det er deilig etterpå! I kveld må jeg pakke inn de siste julegavene, også er det jo Criminal Minds♥ Dere får ha en fin kveld videre, og husk dagens luke i julekalenderen HER!


Hva synes du om antrekket?

Gått ned 0,1

Åååh, jeg er overlykkelig!! Vi fikk terminkarakterene i dag, og jeg fikk 5,1 i snitt! Har kun gått ned 0,1 siden ungdomsskolen. Var sikker på at jeg kom til å gå mye mer ned, hvert fall det jeg har fått inntrykk av etter flere kommentarer på bloggen. Jeg fikk én sekser, og resten var femmere. Det hadde jeg aldri trodd! Får håpe jeg klarer å holde det frem til sommeren da, selv om jeg ikke har troa på det, haha.

Nå er det i hvert fall endelig juleferie! Tenk at det er julaften om 2 dager da. Gleder meg som et lite barn! Ferien skal nytes, men det er synd den er så kort. Får gjøre det beste ut av det. Kom akkurat på at har en video å redigere til dere, skal bare se litt One Tree Hill s. 8 først, hihi. Nyte ferien, jaa! Senere skal jeg dra meg ned på treningssenteret, har blitt litt masse julekaker i dag!
 
I nuet.

Snøen har endelig kommet! Ikke at det var så masse, men jeg bare håper den holder seg til julaften! Ingen jul uten snø. Ser dere forresten at jeg har stripet håret lysere? Gjorde det egentlig forrige uke, men har ikke akkurat vist meg så masse på bloggen siden da. På disse bildene ser det litt gulere ut enn det er, tror jeg. Skal prøve å ta noen bedre bilder i morgen eller noe. 


Har dere juleferie nå?

OUTFIT: black and white


genser fra H&M bukse og smykke fra Gina Tricot skjerf fra Only wedges fra dna ring og øredbber fra H&M

Til dere som bryr dere: jeg knøyt ikke lissene fordi jeg ikke orket å være enda lenger ute i kulden.

Denne dagen har gått i ett! Eller, jeg føler den har gått i ett.. Lang skoledag, men gjorde ikke annet enn quizer og filmer på skolen. Skjønner ikke vitsen med at vi må være der, haha. Siste skoledag i morgen da, heldigvis!! Etter skolen var jeg og trente. Fikk selvbruning i posten i dag, så den har jeg også testet ut - blir gøy å se resultat. Skal blogge om den hvis den er bra!!

Nå skal jeg gjøre litt førjulsvask på rommet og badet, så skal jeg slappe av resten av kvelden. Sent i kveld kommer tante og onkel, som skal være her i julen, så det blir veldig koselig!


Hva synes du om antrekket?

Hvite kakemenn og cookies

Det er jo faktisk jul om FIRE dager, og siden julebaksten ikke var helt i boks, har jeg tatt meg av det i dag. Etter en treningsøkt på treningssenteret satte jeg i gang med baking av både cookies og enda flere hvite kakemenn. Så nå er jeg klar for jula!! Nesten i hvert fall, mangler fortsatt å rulle marspian og dyppe det i sjokolade. Det får bli en annen dag. For nå er det siste innspurt med cookiesbaking før Frustrerte Fruer!
Fine A-en♥ ♥ ♥ 
En liten smakebit på cookiesene, dere får se resultatet i morgen!


Nå har jeg egentlig Fruene begynt på tv, men jeg står fortsatt og lager cookies... Jaja, gotta love pause-knappen på tv'en!! Ha en fin kveld videre! Jeg skal i hvert fall kose meg med dette :-)


Har du bakt julebakst i år? Hva da?

OUTFIT: light pink

Lenge siden jeg har hatt outfit nå, men har bestemt meg for å bli mye flinkere til å blogge fra nå av, så da må jeg holde det! I tillegg var vi heldige med bussen i dag - kom hjem en halvtime tidligere, så det var ikke mørkt. Og da kunne jeg ta bilder, ble litt veldig dårlig kvalitet da, men la gå.bluse fra Bik Bok bukse fra Gina Tricot hals fra Lindex støvler fra Hunter ringer fra Forever 21


Nå drar jeg straks ned på treningssenteret for å trene. Gleder meg! Får så masse energi, selv om jeg nå ligger i sofaen og ikke klarer tanken på å spurte på tredemølla... I kveld tror jeg Silje skal svare på spørsmåla fra spørsmålsrunda, så om dere lurer på noe OM MEG, spør HER. Så kommer svara i løpet av de neste dagene.

Ha en fin mandag videre! Og husk dagens julekalenderluke HER!


Hva synes du om antrekket?

Null nett!!

Ååå, jeg som hadde planlagt så mange innlegg for i dag, også er det selvfølgelig ikke internett her i huset! Internetten har vært helt på tur de siste dagene. Dritt!! Nå blogger jeg fra mobilen, skjønner dere. Men ja; jeg skal selvfølgelig blogge så fort nettet er tilbake!

I mellomtiden tar jeg en liten update, hvor jeg kan fortelle at jenteturen til Oslo i går var super! Tidligere i dag tok jeg og Silje oss en lang og hard treningsøkt på treningssenteret, og nå skal jeg og lillesøster bake kakemenn. NAM!! Senere i kveld blir det kino med jentene; New Years Eve. Koselig!! En deilig søndag!

Her er noen randome bilder fra mobilen min.Hva er dine planer for dagen?

Busstur

Hei.
Nå er vi på vei til oslo. Der skal det bli shopping for alle penga. Bokstavelig talt. Ok... Dette er forresten Silje, som egentlig skal svare på spøtsmålsrunda deres i morgen, men dere sender jo ikke inn spørsmål!! Tror vi synes det her er fem ganger så morsomt som dere. Nå har dere med andre ord fått en oppgave til vi kommer hjem; BLA GJENNOM BLOGGEN , FINN INNLEGGET OG STILL SPØRSMÅL :):)

Hva synes du om meg nå, Anja?

T.G.I.F

Endelig!! Endelig er alt skolearbeid for i år over. I går kveld leverte jeg inn siste oppgave, og kunne slappe lettet ut. Hadde også en skikkelig deilig skoledag i dag; begynte 8 (ikke såå deilig da), også var det to timer film, og to timer med naturfag, hvor jeg sov mesteparten av tiden... Ikke bra å sove til sammen 7 timer de to siste nettene.. Såå var vi ferdig klokken 11, isteden for 3. Hvid digg er ikke det?

Så jeg dro hjem og sov. Leeenge. Nå er jeg barnevakt for en sovende unge, stektmeg en pannekake, og skal kose meg med opptak av Private Practice. Så skal jeg ta TIDLIG kvelden (sove<3<3), for i morgen skal jeg og tre av jentene til Oslo. Det blir koselig!! 


USA 2010

Ha en fin fredagskveld videre! Og husk å melde dere på julekalenderen HER - vinneren trekker jeg i løpet av kvelden :-)

Dette betyr forresten at bloggingen er tilbake som vanlig - til og med bedre, håper jeg!!


Hva gjør du i kveld?

Those days

Det var ikke meningen å ha flere dagers bloggfri uten å si ifra, men de tre siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å pugge til prøver, og jobbet med en innlevering. Vi hadde nemlig halvdagsprøve i matte i går, så det resulterte i at jeg satt og pugget matte hele søndagen - non stop! I dag hadde vi en stor geografiprøve, så den øvde jeg på i hele går. På torsdag skal vi levere inn en stor innlevering i samfunn, så den har jeg sittet med i hele dag, men er bare halvveis. Noe som betyr mer arbeid i morgen, for nå orker jeg ikke mer!!

Som dere ser så er dette en forferdelig skoleuke, men grunnen til at jeg klarer å bruke så masse tid på skolearbeid disse dagene, er fordi at jeg vet at når torsdagen er over, er alt av prøver og innleveringer ferdig for i år, og jeg kan bare slappe av! Jeg prøver i hvert fall å motivere meg med det.. Har ikke hatt det så gøy de siste dagene akkurat. 
Gamle bilder

Julekalenderen skal jeg få tatt igjen på et vis på torsdag tenker jeg. Jeg må bare få bli ferdig med innleveringen, så har jeg MASSE tid til bloggen. Håper dere skjønner meg! Jeg skal forresten til frisøren og farge håret i morgen, hoho! God natt!

Og husk å still spørsmål i spørsmålsrunden HER!


Flere som har masse skolearbeid nå før ferien?

Spørsmålsrunde - Silje og Susanne svarer!

Ny spørsmålsrunde, med ny vri! Dere spør om alt (nesten alt) dere lurer på om meg, så svarer Silje og Susanne. De er jo mine bestevenner, og vet nesten alt om meg! Det blir spennende. Tror det blir på video også! De svarer neste helg, så dere har hele uken på dere til å spørre!

Jeg vet jeg ikke har svart ferdig på forrige spørsmålsrunde, men de kommer nok en gang i fremtiden. Så nå får dere fokusere på denne spørrerunden; denne er jo sikkert litt morsommere for dere også.

Silje og Susanne

Da er det bare å spørre i vei! Noe du lurer på om meg?

Avsluttet!!

New Years Eve dressKjolen er fra nelly.com, og kostet 479 kr. Den er i str. xs, så den er nok litt stor i størrelsen. Jeg er s til vanlig.

Da jeg begynte å se etter nyttårskjole hadde jeg bestemt meg for at den skulle glitre. Har jo falt helt for glittertrenden! Fant mange fine, men da jeg fant denne var jeg sikker; klikket den hjem med en gang! Gleder meg veldig til å bruke den!! 


Likte du kjolen?

So tired..

Jeg har rett og slett ikke orket å tenke så masse på bloggen i dag. Er så utrolig sliten etter en lang uke, egentlig etter et laangt halvt år med skole. Det skal blir så deilig med ferie. Jeg har aldri kommet inn i ordentlig rutiner etter ferien, så nå går kroppen så og si på autopilot. Om en uke er alle prøver og innleveringer ute av verden, og om to uker er det ferie. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg ser frem til det!

Denne kvelden har jeg rett og slett brukt på å slappe av. Veldig deilig! I morgen skal også bli veldig deilig; jentene kommer og vi skal passe alle søsknene mine hele kvelden/natten, og bare slappe av, skravle, se på jentefilmer og spise god mat. En koselig jentekveld!! 


// Private - Åå, savner sol og sommer.. Da var det ikke kaldt og grått, og det var ikke stressende og slitsomt.

I morgen kommer det faktisk flere innlegg, har noen klare alledere, men gidder ikke å poste så sent. Nå skal jeg hjelpe mamma litt, også legger jeg meg. God natt♥


Hva har du gjort i kveld?

Dårlig tid..

I går fikk jeg kjolen jeg bestilte fra nelly, i posten. Den er så fiin! Gleder meg så til å bruke den på nyttårsaften!! Har ikke fått tatt ordentlige bilder av den enda, siden det er mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, men dere skal snart få se den. Her er en liten smakebit, ikke de beste bildene da, men:


Nå har jeg egentlig dødsdårlig tid! har akkurat dusjet etter å ha vært på treningssenteret, og om under en time skal jeg på fotballavslutning med jentene. Det blir koselig!! Men nå sitter jeg her sminkeløs med vått hår, så ja har ikke akkurat den beste tiden, og alle vet at jeg alltid er treg og kommer for sent... Men hva gjør jeg ikke for dere? Jeg skal blogge mer når jeg kommer hjem, for jeg tok noen bilder i går. Stay tuned! Ha en fin dag videre :-)

Nåå, har jeg dårlig tid, nå...


Hva skal du i kveld? 

Tiddelibom

Å guud for en stressende dag! Kunne endelig sette meg ned og slappe litt av nå. Først var det tidlig opp for å trene før skolen, så en lang skoledag, etterfulgt av en kjempeforsinket buss hjem. Noe som resulterte i at jeg rakk så vidt hjemom før det var videre på trafikkalt; mørkedemonstrering. Nå er jeg endelig hjemme, og er helt ferdig med trafikkalt. Deilig! 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og se på Grey's da. Prøve å lage ønskeliste og slikt. Er jo faktisk bare to og en halv uke til jul! Apopos jul; det begynte å snø i stad! Greit å vite at den faktisk finnes, men det trenger ikke å komme mer før på lillejulaften nå!


//weheartit.com

Klarte å bruke en time på dette innlegget, haha.. Sånn går det med facebook og diverse andre ting! Dere får ha en fin kveld videre! Og har dere husket å bli med i dagens julekalenderluke HER?


Har det snødd hos dere?

En fin mandag

Jeg er overlykkelig nå; fikk akkurat mail fra Explorius om at søknaden min om utveksling ble sendt til USA i dag!! Så da er det bare å vente på å få vertsfamilie. Det blir spennende!! Også hadde vi naturfagsprøve i dag, og jeg fikk 21/21, woho.  Bestemor og bestefar kom en liten tur fra vestlandet i går, så nå drar vi på middag hos de (de har kjøpt leilighet her, men har ikke flyttet fra vestlandet enda). Skal jo ikke feire jul med de i år, noe jeg synes er veldig trist, så da var det koselig at de kom en liten tur ned nå. Gladmandag det her!


I nuet - Happy day!!

Nå har jeg dårlig tid, tror vi straks kjører. Senere blir det nok en tur ned på treningssenteret, også trekker jeg vinnerne i julekalenderen. Har du husket å svare på dagens spørsmål HER?


Har du hatt en fin dag?

Bloggfri

Tar meg bloggfri i dag. Skal kose meg med jentene i dag. Da blir det to julekalenderluker i morgen. Ha en fin lørdag alle sammen!!
Endelig helg!!

Etter en kjempestressende skoleuke kan jeg endelig slappe av! Kan ikke huske sist det var så deilig med helg. I morgen så skal jeg og flere av jentene sove hos Catharina, så det blir ordentlig hyggelig! Men først skal denne fredagskvelden brukes på å slappe av med meg selv. Det trenger jeg! 

Etter skolen i dag dro jeg med meg mamma til byen for å handle julegaver. Og gjett om jeg ble ferdig da! Er så deilig, og er så fornøyd med gavene. Gleder meg såå til å gi de til venninnene mine! Har forresten hatt på meg extentions i dag, for første gang siden mars. Husker dere jeg brukte det i fjor? Vel, det er de samme. De var ikke så ødelagte som jeg trodde! Så i den anledning tok jeg noen flotte, nydelige webcambilder til dere!!Nå skal jeg prøve å få fikset nytt design, men først skal jeg rive av meg extentionsa og få på meg slaskeklær. Og gjøre husvasken jeg utsatte i går.. Ha en fin fredag alle sammen! Og husk dagens julekalenderspørsmål HER!


Hva skal du i helgen?

Desember!!

Vil dere vite hva jeg har brukt de siste dagene på? Grue meg til 1. desember! Nettop fordi jeg i dag tok Hepatitt A og B vaksine (nr. 1) i dag. Med min sprøyteskrekk så var ikke akkurat dette dagens høydepunkt, men jeg overlevde, til tross for at stikket/utsprøytingen var mye vondere enn jeg hadde trodd! Så nå har jeg sykemeldt armen min resten av dagen. Da er det bare TRE sprøyter til, så er jeg klar til utvekslingsåret i USA!

Heldigvis er det verste over, og jeg kan nyte resten av 1. desmber! Nesten da; har teoriprøve i gym i morgen, så det blir litt pugging etterpå. Fikk forresten 18/18 på dagens prøve i samfunn, så de 8 timene jeg pugget i går var virkelig verdt det! Også tilbake til i dag; det er jo 1. desember, noe som betyr julekalender på tv. Og i år går favoritten min; Jul i Blåfjell! Skal prøve så godt jeg kan og få med meg de fleste episodene - for det er julestemning, det! Også er det sesongpremiere av Criminal Minds i dag, noe jeg og mamma virkelig ser frem til! 

Dere må huske å svare på dagens spørsmål i julekalenderen jeg har på bloggen? Klikk HER, og meld deg på. Det er premie!
Det kunne ha kommet litt snø i dag da, det er faktisk litt trist at det ikke er snø i desember. Selv om jeg ikke liker snøen... Bildene er fra i fjor.

Skal du se på en julekalender i år?
Hva har du gjort i dag? 

Julekalender: 1. desember - bli med

Som sikkert alle vet, så er det 1. desember i dag; og det betyr julekalender!! Jeg fikk inspirasjon fra Ragnhild Fredrikkes julekalender fra i fjor :-) Dette er første gang jeg prøver meg på en julekalender, og den skal gå slik;

Hver dag (helst tidlig på dagen) så poster jeg et slikt innlegg som det her, med et spørsmål. Det vil nok handle om julen, litt ting om meg og blogghistorie, og kanskje andre ting også. Så er det bare å svare på spørsmålet i kommentarfeltet under, og dere er med! Hver kveld så trekker jeg ut en vinner, som vinner linking, kommentar(er) og kanskje en liten bloggvurdering (premie vil stå i hvert innlegg).

Som dere kanskje forstod, så er jo premiene for de som har blogg, MEN på julaften så blir det en større premie - en gave som sendes i posten!! 

Her er dagens spørsmål:


Hahah, for et bilde..Nydelig nisselue og jadda!! Satt det sammen på to sekunder, hadde egentlig ikke tid. Så kommer nok til å lage et nytt!

Dagens premie er linking + tre kommentarer!


Da er årets julekalender åpnet, og det er bare å sette i gang med å svare på dagens spørsmål!