OUTFIT #111213


genser fra Forever 21 skjørt fra Bik Bok strømpebukse fra Cubus sko fra Din Sko smykke/armbånd/ringer fra Glitter 

Av en eller annen grunn ble det veldig dårlig kvalitet på bildene i dag, jaja. Som dere ser så har snøen endelig kommet! Jeg hadde jo kun et par dager med "snø" i USA i fjor, så jeg merker at jeg setter ekstra stor pris på den i år. Frem til nå i hvert fall! Atter en dag lever jeg på 4 timers søvn, så jeg er ikke helt med i dag. Gleder meg til jeg kan sove litt i jula jeg! Skolen dreper meg, i hvert fall søvnen min. Etterpå skal jeg trene med PTen min, så jeg får bare håpe jeg får noe ut av det siden jeg er så trøtt, haha! Ha en fin onsdagskveld :-)

Likte du antrekket mitt?

OUTFIT #061213


genser fra H&M skjørt fra Bik Bok sko fra Din Sko armbånd/klokke/ring/øredobber fra Glitter

Endelig helg!! Ville bare slenge inn et outfitinnlegg før jeg drar på jobb. Skal jobbe på sykehjemmet i kveld og i morgen formiddag, så det blir koselig. Jobber med demente folk, for de som lurer på det. Men nå må jeg løpe til bussen! Ha en fin fredagskveld!

Likte du antrekket?

Ønskeliste 2013


        ♥ Neglelakk 1                   ♥ Neglelakk 2                  ♥ Neglelakk 3                   ♥ Neglelakk 4                    ♥ Neglelakk 5♥ ghd eclipse rettetang                                                                                                   ♥ sminkeboka Vakker♥ Jeffrey Campbell Lita Shoe                                                                 ♥ 2xu Compression Tights black/silver


Linker under alle bildene. Ellers så ønsker jeg meg treningstøy, klær, smykker, sminke og tilbehør. Og penger, for det er jo alltids kjekt!! 


Hva ønsker du deg til jul?

OUTFIT #041213


genser/bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko smykke/klokke/ring fra Glitter

Nå var det litt for lenge siden sist. Jeg holdt på med særemne hele forrige uke, satt oppe til 3-4 om natta, så da ble det ikke tid til blogging, eller søvn. Men jeg fikk 5+ på særemne så det var virkelig verdt all jobbinga!! Helga brukte jeg på å sove, jobbe, og rydde og fikse på rommet mitt, som snart er ferdigoppusset. Når det er ferdig skal jeg vise dere det, kanskje i en video? Det blir så fint! Nå slapper jeg av med home and away, før jeg i kveld skal trene med PTen min, og det blir hardt!

Likte du antrekket mitt?