MIN SMINKEPUNG

Nå skal jeg vise dere innholdet i min sminkepung! Jeg bruker ikke den mest eksklusive merkesminken, jeg bruker som oftest bare sminke som kjøpes i kosmetikkavdelingen på diverse klesbutikker, og er godt fornøyd med dette. Rimelig og bra sminke synes jeg.


Huden:Anti-redness primer fra Loreals Studio Secrets
Erase paste/concealer fra Benefit // fair nr. 1
Mineral Power Powder Foundation fra Maybelline // 3 natural ivory
Mineral Power Bronzer fra Maybelline // sunlight bronze


Mineral Powder Blush fra Maybelline // 10 tapaz rose


Mineral Power Illuminator // pink


Glam Bronze Duo Sun Powder fra Loreal // 101 blonde harmony


Øyene:

Nå som det er høst og disse fargene er inn, bruker jeg for eksempel denne øyeskyggen fra Maybelline.
Min favoritt øyeskygge! Bruker en blanding av flere farger så og si hver dag. Shady Lady vol. 2 fra the Balm.


Sotet øyne bruker jeg som regel når jeg skal pynte meg. Smokin' eyes fra Benefit.


False Lash Effect mascara fra MaxFactor // black
Brow & Duo Eye Shadow fra Loreal // blondes. Bruker nr. 1 på brynene og skyggene bruker jeg av og til


Koster:

Kost av geitehår fra I.D bare minerals. Love it!
Koster til Mineralsminken.Nå skal jeg lage sminkevideo hvor jeg bruker denne sminken. Denne blir nok ferdigredigert i løpet av mandag-tirsdag. Så stay tuned!


Har du prøvd noe av denne sminken?
I så fall; Er du fornøyd med noe av dette?

Krøllet extentions

Da var extentionsa krøllet og klare for grillkvelden. Ganske kjekt det egentlig! Men nå må jeg fortsette på mitt eget hår, for jeg ligger nok litt etter skjema. Men var det noe nytt..?Det tok faktisk bare en halv time!

4. SHOPPINGTUR PÅ UNDER EN UKE

Jeg elsker ferier! Ikke bare fordi det er fri fra skolen og man kan gjøre hva man vil osv. Men det blir alltid masse shopping! Mandag var jeg på Down Town, tirsdag på Herkules, onsdag på Arkaden og Gina og i dag på Down Town igjen. Mangler bare Brotorvet, så har jeg vært innom alle de største i Grenland Haha. I dag kjøpte jeg ikke så masse, men ble veldig fornøyd med det jeg kjøpte. Brukte litt over 300 kr, tror jeg. Dette kjøpte jeg hvert fall:Glam Bronze solpudder i fargen "Blonde Harmony".  Kr 159.Mastertouch Under-eye Concealer. Kr 99.

Jeg bare fikk et skikkelig "sminkekikk", og det eneste jeg ville kjøpe var sminke. Selvom det er kjedelig å bruke masse penger på det, så gjorde det ikke noe i dag, siden det var det eneste jeg brukte penger på. Og noen ganger så må man jo det også! Mamma har solpudderet i "Brunette Harmony" siden hun er brunette, men den er litt for mørk for meg. Derfor kjøpte jeg den som skal passe til meg. Og concealer er noe jeg alltid har hatt lyst til å kjøpe, men har aldri turt, siden jeg ikke har visst hvem jeg skal kjøpe. Men i dag fikk jeg hjelp av tante Anne og mamma. Så i morgen gleder jeg meg til å teste ut den nye sminka! Kanskje jeg skriver litt om hva jeg syns om den også? Vi får se.

Kjøpte meg to gullringer som jeg satt sammen til én. På Glitter. Jeg trengte en gullring, siden den jeg har, er blitt rosa-aktig siden jeg har brukt den så masse.

Nå må jeg vaske badet, så skal vi spise. Og resten av kvelden og natta går vel til spilling og sånt, siden det er siste kvelden til tante Anne. Hun reiser hjem igjen i morgen og det blir trist! Å bo tett i tett på mitt lille rom i to uker.. Jeg kommer til å savne det!

- Amalie lt