JULI 2011

Juli er den måneden som jeg mener er den beste i året, for det er den eneste måneden det ikke er noe skole, det er sommer og alt er bare flott og fint. Denne juli-måneden har vært veldig bra, selv om det til tider har vært litt kjipt vær, og mange var bortreist den tiden jeg var hjemme. Jeg ble også forkjølet, noe jeg nå har vært i snart tre uker - ikke gøy! Men måneden har vært super forde; det er den måneden jeg har vært mest bortreist, og det elsker jeg! Så her er et lite sammendrag av noen av tingene jeg har gjort i juli!
Vi var på familiferie i Danmark i slutten av juni-begynnelsen av juli - hadde det supert!
Bursdagen til Catharina


Lillebror Emil ble tre år, og jeg lagde Cake Pops
Grillkveld hos Asandra med mange søte jenter, tok ingen bilder der, men her er to flotte webbilder fra da jeg og Silje fikset oss før
Jeg var hos min kjære Silje, så kom Scott, og senere kom Mats. En veldig koselig dag!!


Jeg viste dere nesten rommet mitt!! Haha, jeg lover at jeg snart skal gjøre det. Er bare at det er så rotete nå etter diverse ferieturer


Så dro hele laget på Dana Cup i en uke. En av de beste ukene i sommer, spør du meg! Jeg skal forresten vise dere bilder der i fra i løpet av de neste dagene. Og mens jeg var der, så gjesteblogget Silje Veronica og litt Susanne for meg. Supre jenter det der, altså!

Alt i alt en veldig bra juli! Vi er jo allerede godt inne i august nå, så jeg har vært på enda mer ferie i sommer, men det må jeg jo ta når august slutter, hehe. Apropos august; skolen starter om en uke... Uff, jeg er ikke klar. Jaja, til helgen er det cup, og på mandag blir det Tusenfryd, så ferien er enda ikke over!Hadde du en bra juli-måned?

JUNI 2011

Denne måneden har vært super! Det har skjedd så utrolig masse på bare litt over fire uker. Har egentlig ikke tenkt over det før jeg bladde gjennom arkviet for å finne frem bildene. Alt fra eksamen, Brevikstur, avslutninger og ferietur. Og for å ikke glemme det fine været! Hvert fall i begynnelsen av måneden. Her er et lite sammendrag av de alle største hendelsene jeg har bilder av, fra juni 2011:


Juni startet med en tur til Brevik for å kjøpe is med disse søte jentene


Så var det avslutningstur med 10D, hvor vi dro til Skottevik en helg og storkoste oss!


Så ble det siste skoledag med avslutning og vitnemålsutdeling på kvelden, da var vi ferdige med ungdomsskolen


Kvelden fortsatte vi på stranda med veldig mange fra trinnet, utrolig koselig!
Dagen etter dro vi til Oslo for å shoppe, spise på Friday's og se på vg-lista topp 20-konserten, en super dag!


Etter masse pakkestress ble siste uken i juni tilbringt i Løkken i Danmark med hele familien, og bestemor, bestefar, tante Anne og tante Ragnhild. Vi storkoste oss med både det ene og det andre, som shopping, stranda, Fårup, alt for masse god mat og laserkrig!
Det gikk så og si ikke en dag uten at jeg spiste Ben & Jerry's der nede, her er en på pinne - love it!
Også ble det enda mer Ben & Jerry's i isbaren i Fårup, her har jeg fått med halve familien min på isspising også, Emma, Mikkel og pappa
Solnedgangen i Danmark og litt bading under her


Photos_Private

Som sagt så var dette en super måned, men vi satser på at juli blir enda bedre! Det er jo faktisk den ene måneden i året hvor det ikke er en eneste skoledag! Bare ferie, sommer og fri hele måneden! Juli må være min favorittmåned - definitivt! Så da satser vi på en super måned, dere, eller hva?


Hadde dere en bra juni?

HAPPENINGS: MAI

Denne måneden har vært veldig travel når det kommer til skole. Eller det har jo bare vært eksamen, men det var sykt stressende i seg selv. Ellers har det vært en veldig bra måned! Har vært masse ute i finværet, hvert fall på begynnelsen av måneden, og badet for første gang i år. 17. mai var utrolig koselig, og det samme var Barnas dag (som jeg dessverre ikke har bilder ifra). Tenker jeg bare viser bilder og forteller, jeg!
Bursdagen til Susanne, hvor vi grillet og koset oss


En av de mange overnattingene hos Susanne, hvor vi spiste verdens beste is; Ben & Jerry's Half Baked♥
Hele familien og nabofamilien dro på piknik inni skogen. Utrolig koselig!
Pappa sine månebilder fikk vist seg på bloggen
En koselig kveld hos meg, med Silje Veornica, Susanne og Jonas. Senere sov Susanne hos meg.


Vi spiste is og tok enda flere randome bilder på Photo Booth, før vi dro til byen


17. mai var en super dag, og jeg storkoste meg med en herlig gjeng i byen og gikk i tog!


Jeg kom opp i engelskeksamen og var overlykkelig for det, og her er jeg ferdig med eksamen - noe jeg håper gikk bra!


Jeg ble spilleavhengig på iPhonen til Nico, vi har konkurranse på spillet Falldown og jeg gjør ikke annet på skolen enn å spille...
Siste dagen i mai tilbringte jeg i Drammen med pappa, hvor vi var på intervju for et utvekslingsår i USA. Etter intervjuet spiste vi verdens beste sushi!


En super måned, men jeg har virkelig troen på at juni blir enda bedre! Hallo, det er 1. juni i dag - det er jo sykt. Det betyr sommer, noe som betyr ferie i NI hele uker. Aaah, love it! Bare muntlig eksamen igjen, så er vi ferdig på ungdomsskolen!

Har du hatt en bra mai-måned?

HAPPENINGS: MARS

Mars har vært en ganske så bra måned, men også ganske stressende til tider. Men alt i alt, ganske så bra. Våren har kommet, og sommeren nærmer seg med stormskritt. Den siste tiden på ungdomsskolen kommer til å bli ferdig fortere enn man tror. Det er jo allerede april! Synes ikke det er lenge siden jul jeg, haha.

Her er i hvert fall en liten oppsummering av min mars.


Utkledningsbursdagen til Henriette, dødsgøy!
Jeg var cowgirl


Photobooth..
Susanne og jeg sminket øynene knæsje og tok bilder
Broren min ble tenåring!
Og jeg bakte ROSA cupcakes til han


En koselig kveld hos Silje, med Henriette - film, skravling og bilder


Sola kom, snøen smeltet masse, og jeg tok sommeren litt på forskudd..
Grillet pølser på utegrillen for første gang i år - haha, stooort


Jeg og disse søte jentene så på guttene spille kamp i det nydelige været


Jeg har blitt sykt flink til å ta outfitbilder UTE - creds til mamma og broren min som er snille fotografer!


Dongerijakken ble masse brukt, her også med sommertopp og blomst i håret. Det resulterte dessverre i at jeg begynte å bli syk, men jeg tror jeg klarte å redde meg i siste liten - Curamed er tingen!

Har selvfølgelig gjort masse annet også, men det er ikke alltid jeg gidder å ta bilde av alt :-)


Hadde du en bra mars?

HAPPENINGS: FEBRUAR

Som flere februarer de siste årene, har det heller ikke denne februaren skjedd noe skikkelig stort. Februar pleier egentlig å være en rolig måned, i forhold til de andre. Aner ikke hvorfor, men visste det før denne også. Vinterferien var jo et høydepunkt da, men den gikk jo superfort!!

Her er i hvert fall noen av hendelsene denne måneden:


Jeg var hos Silje en fredagskveld og fikk deilig taco. Det ble masse skravling, oreo cupcake og filmen Letters to Juliet. Kjempekoselig!


Taco- og filmkveld hos Silje Veronica med jentene.


Endelig fikk jeg kjøpt meg speilrefleks!
Jeg bakte rosa cupcakes til mamma på morsdagen.
Også var det månedens nedtur; muntlig. Jeg kom opp i samfunn om menneskerettigheter, FN og slikt. Så da var det null sosialt liv i 48 timer.
Endelig kom den ettelengtede ferien, og jeg Silje Veronica og Catharina tok oss en tur til skøytebanen.


Vi hjalp besteforeldrene mine med å pusse opp den nye leiligheten, og jeg bakte brownies til alle arbeiderne. Det var sikkert 6. gang jeg bakte brownies den måneden...


Jeg sov hos Susanne, og den kvelden/natten brukte vi på å sminke oss slik og ta bilder.

Gjorde egentlig flest ting i vinterferien, og da tok jeg nesten ikke bilder. Jeg sov med noen, enten hos noen, eller hos meg, 7 av 9 netter i vinterferien. Altså to netter alene, for de som ikke skjønte det. Så vinterferien var en super uke, med masse happeninger, egentlig!! Bare jeg som er litt dårlig blogger.

I dag er det første mars, og en ny måned har begynt, det blir spennende å se hva som skjer denne måneden, for det har jeg ingen anelse om!

Hadde du en bra februar?