Denim shirts


Digger disse dongeriskjortene fra Urban Outfitters!! Spesielt den steinvaska, den dip dye'a og den med batikkmønster. Utrolig stilige! Håper jeg får tak i en av de i USA, hihi.
 

Hva synes du? En favoritt?

Perfect shorts
Sjekket ut Urban Outfitters sin nettside, for å se hva de har av klær for tiden. Det er jo en av favorittbutikkene mine i USA, og etter denne titten, så er det fortsatt det! Digger disse shortsene!! Håper de har noen av de når jeg kommer dit, for da blir det nok å kjøpe en (eller flere?) av disse, hihi. Fant også masse råfine klær der, som jeg viser dere i morgen. Nå ska jeg bare fikse meg, så skal jeg ut og spise sushi med mamma, broren min og tante Charlotte (som er på besøk i helgen). Koselig!

Hva synes du? Noen du likte?

Wants from Nasty Gal #3

Enda flere fine antrekk fra nastygal.com. Digger disse antrekkene!! Akkurat nå er jeg på jobb, så da ble det et forhåndsskrevent innlegg, men er ferdig om en timestid, så da hører dere mer fra meg. Ha en fin fredag videre!

Hva synes du om klærne fra Nasty Gal?

Wants from Nasty Gal #2

Her er det flere plagg/antrekk jeg digger fra nastygal.com! Jeg har jo ikke akkurat råd til alt, og vil jo som sagt ikke bruke masse penger før jeg drar til USA, men legger det mest ut fordi jeg synes antrekkene er veldig inspirerende. Det går jo faktisk an å mixe sammen slike antrekk om man har noe liknene selv, eller finne billigere varianter i kjedebutikkene her hjemme. Noe kan man faktisk lage selv også!

Noe du likte?

Wants from Nasty Gal #1
Det er så masse fint på nastgal.com! Bare se på alle bildene over, hvor jeg har plukket ut noen favoritter. Jeg skulle gjerne eid en del av (egentlig alle) disse plaggene, men ja, drar jo snart på utveksling, så da må jeg være flink og spare penger frem til det. Kan i hvert fall drømme om de!


Noe du likte? 

Statement smykke

Da jeg var i Bergen for rundt en måned siden, var jo tante Anne og jeg på shopping. Turen gikk da selvfølgelig innom Indiska i Åsane. En butikk med ganske masse rart, men også mange fine skatter. Jeg har lenge ønsket med et kult statement smykke, og fant da dette smykket. Jeg synes det var litt kult, men samtidig litt stygt, så jeg var litt usikker. Men tante Anne ville virkelig at jeg skulle ha det, så jeg kjøpte det. Ja, jeg er veldig lett til å overtale når det kommer til slikt, hehe..

Nå i ettertid er det ett av mine beste kjøp! Fant vel egentlig det ut ganske fort etterpå. Og når jeg får meg en favoritt, så bruker jeg det hele tiden! Har brukt det mye mer enn jeg har vist på bloggen!! Her er noen bilder av smykket, fra diverse outfits.Jeg kjøpte det på Indiska for 100 kr.


Nå skal jeg gjøre ferdig en engelskfremføring som vi har i morgen, og øve litt til spanskprøven vi også har i morgen. Ogå skal jeg prøve å legge meg litt tidlig, for det blir en lang og litt travel dag i morgen! Gleder meg bare til kvelden i morgen jeg nå! Vi har også coopertest i gymmen i morgen, så energi er noe jeg virkelig trenger til morgendagen! Lurer på hvor mange ganger jeg har nevnt "morgen" nå... Yeye, ha en fin kveld videre, dere!!


Hva synes du om statement smykker?
Likte du dette?

 

Wants from Bik Bok

Bik Bok har så masse fint nå! Har forelsket meg helt i noen av plaggene fra høstkolleksjonen deres. Jeg tror jeg må tvinge med meg noen til byen på lørdag, for nå er det lenge siden jeg har vært der. Pluss at jeg har fått månedslønn, og pluss at jeg har tre eller fire Bik Bok kuponger med -50%. Woho!! Vet i hvert fall at jeg skal se etter det røde skjerfet under her, pluss flere av plaggene. Og en bukse da.

 Bilder fra bikbok.com

Nå skal jeg og mamma se opptak av Private Practice, før jeg må gjøre engelsk, kanskje naturfag og øve til spanskgloseprøve. Vi skal kunne alle tallene fra 1 til 100 på spansk. Veldig lett egentlig, må bare finne ut hva 50 og 80 er, glemmer det hele tiden. Yeye, nå er det tv-tid!!


Hva synes du om klærne fra Bik Bok?
Hva gjør du i kveld?

Den lille sorte

Det nærmer seg høst, og litt mørkere tider (dessverre), og det betyr at i hvert fall jeg begynner å legge alle søte sommerkjoler med blomster på, bakerst i skapet igjen. Da er det frem med andre kjoler! Som for eksempel "den lille sorte" - alltid en klassiker. Jeg fant noen fine svarte kjoler på nelly.com, og selv om jeg har flere svarte kjoler selv, så kunne jeg gjerne tenkt meg noen av disse også!
Alle kjolene er fra nelly.com

 
Jeg likte spesielt godt den første kjolen, med blå diamant. Det var bare ett eller annet med den, som gjorde at jeg forelsket meg helt!

 

Hva synes du om "den lille sorte"?
Likte du noen av disse kjolene?

Verdens fineste jakke!

Jeg fant akkurat verdens fineste jakke på nelly.com. Bare se!!


Jakken er fra nelly.com, i merket RUT M.FL., og koster kr 899

Den røk akkurat til topps på ønskelisten min nå. Tenk så fin når det blir litt kaldere i luften! Liker spesielt godt pelsen i hetta. Når en høst-/vinterjakke har pels på hetta, da er den perfekt!! Vet faktisk ikke hvilken farge jeg liker best. Begge er fine på hver sin måte. Ikke at jeg trenger å bestemme meg nå; kommer nok aldri til å ende opp med å eie den...


Hva synes du om jakken?
Hvilken farge likte du best?

Høstens vesker

I det siste har det kommet utrolig mange fine vesker ut i butikkene! Jeg som bruker veske så og si hver dag, noe som gjør det vanskelig å gå inn i en klesbutikk osv, uten å finne en veske jeg liker, og gjerne skulle kjøpt. En veske kan jo gjøre såå masse med et antrekk, så jeg liker veldig godt vesker med spesielle detaljer osv. Selv om jeg også liker helt enkle vesker, som passer til alt. Det er et must!

Jeg samlet akkurat sammen mange av veskene som er ute i butikkene nå, i en kollasj, så her er i hvert fall mine favoritter! Og dere ser nok at jeg liker spesielt godt vesker med en slik lås på.


Veskene er fra Lindex, Accessorize, Monki og Gina Tricot

De har også flere fine vesker på H&M og Bik Bok, men disse tok jeg ikke med nå.


Pleier du å bruke veske?
Likte du noen av disse? - jeg kommenterer tilbake!

New rings from Spain

Susanne kom hjem fra Spania mens jeg var på Dana Cup, da jeg kom hjem fra Dana, hadde jeg ikke sett henne på nesten tre uker. Søndagsformiddag kom hun ned til meg og hjalp meg litt med pakking i et par timer, også fikk vi "cathced up" før jeg måtte sette meg på diverse buss, tog og fly, for å komme meg opp hit. Da var det enda en uke til jeg skulle se henne igjen. Sommerferie altså...

Men søt som hun er, så hadde hun kjøpt feriegave til meg i syden; to superfine ringer! De er så fine, gleder meg så til å bruke de!


Denne er litt mer pudderrosa i virkeligheten. Superfin!
Rosa er favorittfargen min, så det passet jo bra. Har en liten anelse om at Susanne visste det daa..


Nå skal jeg pakke (for tusende gang senne ferien), for i morgen går turen videre til Sotra, utenfor Bergen. Gleder meg! (Ikke til å kjøre bil, da) Elsker å være der. Vet ikke hvorfor, men jeg synes det er så fint der. Også har vi jo familie der også. Men som sagt; nå skal det pakkes - noe jeg hater mer enn alt!!


Likte du ringene?
 

Bik Boks høstkolleksjon

Pre-fall Collection 2011 /The Graduate heter Bik Boks høstkolleksjon. Hvert fall det som har kommet til nå. Og jeg digger lookbookbildene. Jeg liker denne enkle, men samtidig sofistikerte "skolestilen". Så jeg gleder meg til å kunne putte flere av disse plaggene inn i mitt skap, og bruke utover høsten. Jeg kan i hvert fall håpe!
//bikbok.com


Hva synes du om den nye kolleksjonen til Bik Bok?
Kommer du til å kjøpe noen av plaggene?

New earrings

Bestemor og bestefar kom hjem fra ferie i Tyskland for noen dager siden, og hadde kjøpt de søteste øredobbene til meg der nede. Utrolig fine! Jeg falt helt for de med en gang!
Jeg fikk også disse supersøte blomstene til å ha i håret og liknende

Vet jo dere er innom/leser bloggen min, så; tusen takk igjen♥


Hva synes du om gavene?

New owl ring

Se på denne fine ringen jeg fikk av Silje Veronica i går da! Ååh, jeg elsker den! Jeg har jo forelsket meg helt i uglesmykker i det siste, og den passer perfekt til det ene smykket jeg har.

Love it! Den kommer til å bli brukt supermasse, det er jeg sikker på! Tusen takk, sv♥

 

Likte du ringen?

Flower printed dresses

Kjoler med blomstermønster mener jeg er et must om sommeren! Selvfølgelig om du liker blomstermønster. Selv så elsker jeg blomstermønster, har utrolig mange plagg med det; både kjoler, og alt fra topper til bukser og shortser. Jeg får aldri nok av det! Senest for noen dager siden, så kjøpte jeg en lyserosa pung med blomstermønster.

Jeg fant akkurat noen dødsfine kjoler med blomstermønster, på nelly.com. Jeg kunne tenkt meg alle! Hadde faktisk ikke klart å velge kun èn, tror jeg. Hehe, dilemma! Men kunne tenkt meg å kjøpe en eller to, må bare vente og se når jeg får månedslønn!
Alle er fra nelly.com

Eller, når jeg tenker meg om, så tror jeg faktisk at jeg likte den hvite, med rosa og grønt på, nederst til høyre best. Da var ett eller annet med den som jeg likte spesielt godt!Hva synes du om kjolene? En favoritt eller to? - jeg kommenterer tilbake!

Fashion: Summer 2011


//polyvore.com


Nå vil jeg bare ønske sommeren 2011, velkommen! Jeg digger alle trendene denne sommeren. Spesielt blomstermønster, color block, hvitt og hvitt, leopard og USA-stilen. Jeg gleder meg til å mixe og matche knæsje farger, til å gå i søte sommerkjoler med blomstermønster, hvitt antrekk fra topp til tå osv.

Her har jeg samlet sammen masse favoritter fra polyvore.com. Dere kommer nok til å se meg i masse liknende klær i sommer, har masse antrekk oppe i hodet, og flere skal det bli etter både Danmark og shopping rundt om i Norge! Ååh, nå kan sommeren komme for fullt! Og den er allerede godt på vei; sola stråler inn gjennom vinduene nå. Herlig!


Hva synes du om sommerens trender?
Likte du noen av plaggene over?

H&M: sommerklær til under 100-lappen

Siden jeg, og kanskje flere(?) ikke har så masse penger akkurat nå, fordi jeg sparer til vi reiser på ferie o.l, så tenkte jeg å lage et innlegg med klær og tilbehør til under 100-lappen. Jeg tenkte jeg skulle ta fra litt forskjellige butikker, og startet med H&M. Men lenger kom jeg ikke; det var jo sykt masse fint der, til under 100-lappen. Så H&M fikk et eget innlegg. Just take a look://hm.com

Det er så gøy når så fine klær er så billig! Må nok skaffe meg noe av dette. Hvis dere er interesserte i slike innlegg fra flere butikker, så er det bare å si ifra :-)


Hva synes dere om klærne og tilbehøret? Noe du vil ha?

Mine sommerkjoler

Jeg elsker at sommeren er her, for det betyr en ting; jeg kan bruke sommerkjoler igjen! Jeg har så mange som jeg elsker å bruke, så det er litt synd at de ikke kan brukes mesteparten av året. Her er i hvert fall noen av kjolene jeg gleder meg til å bruke i finværet i sommer!


Bik Bok - Vero Moda - som dere kanskje skjønner, så er ikke blomsterkjolen så bred øverst, men var ingen annen måte å henge den opp på


Gina Tricot - Vero Moda


Gina Tricot - Vero Moda


Gina Tricot - Forever 21


B-Young - Roxy


Gina Tricot - Bik Bok


Vero Moda - H&M - Vero Moda

De fleste kjolene kjøpte jeg i fjor og året før. Noen av kjolene er mer strandkjoler, mens andre er mer pyntekjoler. Men fint med variasjon. Det blir vanskelig å velge hvem jeg skal ta med meg på ferie da...

Nå er det tilbake til naturfag eksamensarbeid. Har holdt på med powerpointen i hele dag og er enda langt fra ferdig. Uff, begynner å få liten tid nå. Jeg rekker så vidt å spise, jo, og som det matvraket jeg er, så er ikke det bra, haha!

Hva synes du om kjolene? En du likte ekstra godt? - jeg kommenterer tilbake

Rare Fashion dresses

På den tiden da Annais blogget, husker jeg hun skrøt så av kjolene fra merket Rare Fashion. Og det har ikke endret seg! Søkte akkurat på det på nelly.com, og fant drøssevis av fine sommer- og festkjoler. Har vist noen før, men la gå. Tror jeg må skaffe meg noen av disse, eller kan vel som vanlig drømme, men jeg virkelig elsket den første til høyre, og den med hvit overdel og blomstret skjørt!
Alle er fra merket Rare Fashion, fra nelly.com

Nå skal jeg nyte resten av kvelden, og legge meg tidlig. Trenger godt med søvn før muntlig eksamen! Og en ting; mange maser om svar på spørsmålsrunden, jeg hadde tenkt til å svare i dag, men dro heller på stranda i finværet. Så da får jeg ikke svart før etter muntlig (onsdag). Så vet dere det!

Hva synes du om kjolene fra Rare Fashion? En favoritt? - jeg kommenterer tilbake!

Accessories from Urban Outfitters
// urbanoutfitters.com

En av mine favorittbutikker må være Urban Outfitters. Den er dessverre ikke i Norge, men jeg var på den i USA. Det er en butikk med masse skjulte skatter - slike butikker digger jeg! De har nettbutikk, så det er heldigvis ikke umulig å kjøpe noe der i fra, men frakt og liknende blir jo litt dyrt i lengden, så det er kjedelig.

Som dere ser, så har de masse fint tilbehør der, masse spesielt, men jeg liker det. Skulle gjerne hatt noe av dette, spesielt en av sekkene, de brune mokkasinene og klokkene.


Hva synes du om tingene? Noe du har lyst på? - jeg kommenterer tilbake!

Love them


Nydelige sommer/festkjoler fra nelly.com!

Nå skal jeg ut og gå søndagstur med Silje Veronica og Susanne. Så dere må ha en fin søndagskveld!


Hva synes du om kjolene? En favoritt?

Beautiful white dresses

Alle kjolene er fra nelly.com

Åååh, jeg har lyst på alle sammen!! Tenk så fine på sommeren da. Elsker ryggen på den i midten, men favoritten må bli den første. Eller den siste? Klarer ikke å bestemme meg..


Liker du kjolene? En favoritt? - jeg kommenterer tilbake

Love these outfits
Alle er fra asos.com

Favorittene må være de to første!


Hva synes du om antrekkene? En favoritt?
- jeg kommenterer tilbake

Inspirational outfits
//asos.com


Jeg elsket disse antrekkene, spesielt det første! Alle sammen er funnet på asos.com, så alle klærne selges der.

Hva synes du? En favoritt?

Big diamond rose ring

Se hva jeg fikk av mamma og pappa i eksamensgave! Har hatt så lyst på den siden mamma kjøpte seg den for noen uker siden. Og da de kom hjem fra byen i dag, ble jeg den heldige eier av den store roseringen. Ååh, er helt forelsket jeg!
Kjøpt på B-Young, for 99 kr

Love it! Tusen takk, mamma og pappa♥


Hva synes du?

I love jumpsuits

Et plagg som jeg for lenge siden har lagt min elsk på, er jumpsuiten. Spesielt om sommeren, da elsker jeg å bruke jumpsuits. Og nå som sommeren er like rundt hjørnet er det utrolig mange fine i butikkene. Jeg har allerede flere stykker, men skulle gjerne hatt noen av disse også:


De seks første er fra topshop.com, nederst fra venstre: bikbok.com og to fra nelly.com


Jumpsuiter som disse er så fine og "pyntet" fra før av, at man trenger minimalt med tilbehør. Bare noen søte ballerinasko, enkle øredobber og en ring, så har du et kjempesfint sommerlig antrekk!


Hva synes du? En favoritt blant disse?

White is the new black

Som mange har fått med seg, så har hvitt blitt det nye svarte denne våren og sommeren. Selv så elsker jeg dette! Hvite klær og tilbehør er jo så rent og fint. Og veldig lyst og sommerlig! Så denne sommeren blir det nok fra min side brukt masse hvitt, både som overdel og underdel, kjole, sko og tilbehør.

Det skal heller ikke bli vanskelig, for å si det sånn! Butikkene renner jo over av hvite klær for tiden, da også nettbutikkene. Se på disse nydelig kjolene jeg fant på Nelly, H&M og Topshop. Love it! Skulle gjerne hatt noen av disse i sommergarderoben! Favorittene må være den første til venstre og til høyre.

De seks første er fra nelly.com, nederst fra høyre; hm.com, topshop.com og hm.com
Liker dere kjolene? En favoritt blant disse?
- jeg kommenterer tilbake

Skirts from Urban Outfitters

Nå skulle jeg ønske jeg hadde litt mer penger! Se på de dødssøte skjørtene jeg fant på Urban Outfitters sin nettside! Det første lyserosa er definitivt favoritten. Vurderer faktisk å kjøpe det. Utrolig søtt!


//urbanoutfitters.comLiker du skjørtene? En favoritt?

Topshop dresses

Jeg fant disse dødsfine kjolene på topshop.com. De øverste er mer sommerkjoler, mens de nederste er litt mer pyntet. Jeg har spesielt lyst på de to første kjolene. Tenk så fine på sommeren!
//topshop.com


Liker du kjolene?
En favoritt blant disse?

 

Fra bukse til shorts

Jeg fant en bukse langt bak i skapet, som jeg ikke har brukt på år og dager. Hadde heller ingen plan om å bruke den igjen, så da tok jeg frem saksen og klipte i vei - uten mål og mening (nesten). Det ble en shorts, litt faila på ene beinet, og litt kort.

Jeg tok også frem en kniv og lagde masse hull og rifter så den skulle se slitt ut. Synes resultatet ble ganske bra egentlig!

Før:
Etter:

Nå skal jeg spille Cluedo med mamma, før det blir påskekrim og Criminal Minds. Krimkveld altså!

Hva synes du om resultatet?

I mitt klesskap: BLUSER

Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt; I mitt klesskap. Slik at jeg viser dere litt av mine favoritter i klesskapet for hver gang. Så tar jeg det under kategorier. Slik at i dag viser jeg alle favorittblusene mine. Og en annen dag viser jeg alle favorittopper, bukser osv. Om dere skjønner? Jeg er en dårlig forklarer..

Så her er alle favorittblusene mine. Egentlig så er det de fleste jeg har, men jeg virkelig elsker de. Bluser kan være så fine og pyntet, samtidig som de er kjempebehagelige! Så dette er et plagg jeg bruker masse av, som dere kanskje har merket.
Alle over er fra Bik Bok


H&M


Gina Tricot

Som dere ser, så er jeg stor fan av bluser fra Bik Bok! Hehe. Nå må jeg gjøre meg klar for fotballtrening, så vi blogges!

Hva synes du om blusene? En du likte spesielt godt?
Skal jeg fortsette med "I mitt klesskap"?

Wants right now
//hm.com bikbok.com ginatricot.com monki.com nelly.com


Hva synes du om tingene?
Noe du også har lyst på?

Forever purses

Jeg var akkurat innom nettbutikken til Forever 21, og gud så mange fine vesker! Skulle gjerne eid noen av disse herlighetene!


//Forever21.com

Jeg har to vesker der i fra, som jeg kjøpte i sommer. Jeg er superfornøyd med disse, Så Forever 21 er flinke på vesker, spør du meg! Og billige er de også.


Hva synes du om veskene?
En du likte spesielt godt?

Flower printed

Jeg gleder meg som bare det til sommeren. Det betyr sommerklær med masse blomstermønster! Jeg falt helt for dette i fjor, så jeg et plagg, en veske, sko, tilbehør, alt, med blomstermønster, så kjøpte jeg det. Det var i hvert fall ikke langt i fra. Folk ble nesten gale av meg jo, hehe...

Nå nærmer jo sommeren seg, og i år, som i fjor, er dette like hot. Jeg kjenner at det allerede klør i fingrene etter å kjøpe enda mer med blomstermønster. I tillegg så har jeg masse fra før av, som jeg også skal bruke.

Her har jeg samlet sammen litt blomstermønstrede ting på polyvore. Det ble litt rotete, men ja, dere skjønner greia med blomstermønster!
Hva synes du om blomstermønster?
Er det noe du kommer til å bruke til sommeren?

This summer outfit

.. is just so ME!

I stad så begynte jeg og se gjennom sommerklærne mine. Alle skjørtene, kjolene, toppene, jumpsuitene osv. Ååh, det var så gøy å tenke tilbake på de forskjellige sommerminnene når jeg så på de forskjellige klærne. "Den hadde jeg på da" og "den da!" osv.

Så fant jeg et av de mest brukte antrekkene fra i fjor sommer. Jeg husker jeg brukte det så ofte jeg kunne! Det var virkelig "meg" i fjor sommer! I tillegg fant jeg Toms-skoa mine - det var som å forelske seg i noe på nytt! Når jeg kan begynne å bruke de igjen, ja da er det sommer.

Jeg mangler dessverre et par ting før jeg kan bruke dette antrekket igjen; brunfarge på kroppen og sommer!
Sorry for dårlig kvalitet på bildene, aner ikke hva som skjedde!

Nå får jeg drømme videre om sommer, mens tåken ligger tykt i hele luften ute. Man kan så vidt se noe jo...

Resten av kvelden skal tilbringes hos Susanne, hvor jeg skal sove med Silje Veronica og kanskje Henriette. Koselig! Så nå må jeg få rompa i gir og komme meg opp dit!

Hva synes du om sommerantrekket?
Flere som gleder seg til å bruke sommerklær igjen?