Musikktips? Spotifylister?Måtte bare ta en liten pause fra solinga i det nydelige været nå, fordi jeg begynner å bli veldig lei musikken jeg ligger og hører på. Nå som ferien har startet, kunne jeg virkelig trengt litt musikktips fra dere. Både spotifylister (helst) eller sangtips. Elsker jo å ligge på stranda eller bare chille med musikk på ørene, bruker jo en del tid på det om sommeren, hehe. Så det hadde vært supert med litt hjelp! Tusen takk på forhånd 

Har du noen musikktips eller spotifylister å dele med meg?

We are young

I'll never be good enough.


the pretty reckless - make me wanna die


Sangen♥

Steffen og Adrian - Sommeren er her, NY

Tidligere i dag så viste jeg dere sommerlåta til Adrian og Steffen i klassen min. Det var bare en demo, mens i dag har de fikset slik at sangen har mye bedre kvalitet osv. Så kvaliteten er bra på denne, men jeg må si at jeg likte refrenget på den første versjonen best, selv om man ikke hørte så masse.

Som sagt tidligere, så er det Steffen som rapper, Adrian synger refrenget og Espen n.K har produsert sangen. Første versjon var på radioen i dag, mens den nyeste tror jeg kommer på radioen i morgen. Spennende!

Jeg slenger med begge versjonene her, så kan dere jo se hvilken dere liker best.

Første versjon, eller demoversjonen: Sommerlåta 2011 - Adrian og SteffenAndre versjonen, altså slik sangen er nå: Steffen og Adrian - Sommeren er her

 

Creds til disse gutta som har laget sangen. Jeg digger den! Og er sikker på at den kommer til å bli spilt masse i sommer, i hvert fall her på Heistad, hehe.


Hva synes dere? Hvilken versjon likte dere best?
- jeg kommenterer tilbake

Sommerlåta til Steffen og Adrian

Steffen og Adrian, som går i klassen min, spilte i går inn "Sommerlåta 2011". Sammen med Espen n.K (parallellklassen) som produsent. Og den ble faktisk veldig fengende, spør du meg! Kanskje litt for fengende; jeg har hatt den på hjernen i hele dag, og er ikke den eneste på trinnet som har det... Den kom også på Radio Grenland i dag tidlig, så det var jo litt gøy.

Dessverre så er refrenget litt lavt, så man så vidt hører hva Adrian synger. Men det ser ut som om de skal fikse på den, så det kommer ut en bedre versjon, og det hadde jo vært bra. Det er nemlig Adrian som synger refrenget, og Steffen rapper versa. Da er det bare å se om det blir en hit da, hehe. Men det er jo litt gøy da :)

Sommerlåta 2011 - Adrian og Steffen

 

De blir glade for respons, så hva synes du om låta?

The best mixtape

Denne sangen er en av de søteste sangene jeg vet om. Jeg blir aldri lei! Jeg fikk den fra One Tree Hill for maange år siden, og hører fortsatt like masse på den. Den er så søt!

Butch Walker - Mixtape

 

 

Youtube ville ikke virke, så da ble det kriseløsning. Nå skal jeg jobbe med et skoleprosjekt før turen går videre til Silje Veronica hvor vi skal fikse oss til bursdag hos Silje i kveld. Det blir koselig! Ha en fin lørdag kjære lesere♥

 

Hva synes du om sangen?
Hva skal du i dag?

2010 sangen fra DJ Earworm

Jeg henger sikkert litt etter siden sangen er fra i sommer, men kom akkurat over 2010 sangen til DJ Earworm. Han pleier jo å lage remix av alle de mest populære sangene fra hvert år og lager en dritbra sang ut fra det. Jeg elsker de sangene, for det bringer frem så mange minner. Jeg har hørt alle sangene før, noen har vært favorittsangene mine, og da bringer det selvfølgelig med masse minner.

Jeg digger årets sang, så hør den nå om du ikke har hørt den allerede. Det er verdt det! Jeg blir så glad av denne sangen!!

 

DJ Earworm - Like, OMG Baby Summer 2010 HQ

 

Nå ble jeg i skikkelig glad-humør! Tenkte på det bra året jeg har hatt nå. Alle minnene den sangen brakte frem.

Hva synes du om sangen?
Hadde du hørt den før?

California king bed

Jeg har forelsket meg helt i de nye sangene til Rihanna. Og akkurat nå er favoritten California King Bed. Love it! Hører på den 24/7. Ja, det er typisk meg når jeg har en favorittsang; hører på den all the time, så går jeg lei og får en ny favoritt, gjør det samme med den osv. Så det blir en ond sirkel, haha! Her er i hvert fall den nydelige sangen:

Rihanna - California King Bed

 

Nå stikker jeg til frisøren og striper håret mitt. Dere skal få se resultat etterpå, skal ta før-etter bilder. Gleder meg til å få vekk den grå fargen!!

Hva synes du om sangen?
Hva skal du i dag?

Oh na na.. what's my name?

Jeg kom akkurat over Rihannas 2. singel fra hennes nye album "Loud" (som kommer ut i midten av november, i think) I hvert fall så digget jeg den! Den var skikkelig fengende og jeg likte teksten godt. Just listen:

Rihanna ft. Drake - What's My Name?

Jeg digger den dama! Og det nye albumet, det SKAL jeg kjøpe! For dette ser lovende ut.

Hva synes du om sangen?
Liker du Rihanna?

We R Who We R

Jeg digger den nye sangen til Ke$ha. Jeg synes hun har noen bra låter inni mellom, men alle er ikke like bra. Denne scoret høyt hos meg, og jeg hører på den for fullt nå.

 Ke$ha - We R Who We R

Hva synes du om sangen?

Just The Way You Are

Jeg elsker denne sangen! Den er så søt!

Bruno Mars - Just The Way You Are

Teksten er så fin! Bruno Mars har egentlig mange fine sanger, når jeg tenker meg om.

Hva synes du om sangen?
Liker du Bruno Mars?

Freaky Like Me

Sangen Freaky Like Me har jeg hørt mange ganger, men jeg er ikke flink til å finne ut hvem som synger sanger. Så i går sto The Voice på, og denne sangen kom på. Jeg ble faktisk litt sjokkert da jeg så det var Madcon som sang, for jeg synes den er så kul. Ikke missforstå meg, for Madcon har jo noen utrolig bra sanger som jeg ikke er lei av enda! Men hadde faktisk trodd at det var noen over den store dammen som hadde laget den, og det er jo positivt. Bare hør!

Madcon (feat. Ameerah) - Freaky Like Me

Digger denne sangen, digger den faktisk enda mer nå som jeg fant ut at det var disse norske guttene som har laget  den.

Hva synes du om sangen?
Hadde du hørt den før?

STAY

Det er sikkert mange som har hørt denne sangen før, men jeg ville bare dele den med dere. "Stay" med Miley Cyrus. Den er kjempesøt! Jeg synes den blir bedre og bedre utover, begynnelsen er kanskje litt kjedelig. Men den er kjempefin når den kommer til selve "høydepunktet" i sangen.
Jeg digger det nye albummet hennes!

Miley Cyrus - Stay


Den har ingen musikkvideo, så da ble det med lyrics.

Hva synes du om sangen?
Liker du det nye albummet til Miley Cyrus?

Maddi Jane

Meg og Susanne fant akkurat disse videoene! Og falt helt for denne jenta. Hun var kjempesøt og hadde helt utrolig fin stemme! Hvordan er det mulig og være 11 år å synge så fint? Det var jo nesten bedre enn originalenene jo!

Maddi Jane - Breakeven (Falling to Pieces) (av The Script)


Maddi Jane - Impossible (av Shontelle)
Hva syns du?
Likte du henne eller originalene best?

liberty walk

En av de sangene jeg hører mest på for tiden er Liberty Walk med Miley Cyrus. Jeg syns hun er kjempeflink, jeg. Men jeg liker henne som Miley, ikke Hannah Montana. Er glad hun er ferdig med. Jeg tror hun kommer til å nå langt nå som hun bare er Miley, med sine egne sanger! Det var faktisk en periode jeg ikke likte sangene hennes, men det var nok fordi noen ble litt vel barnslige, og hang veldig med i serien Hannah Montana. Men nå som hun skriver sangene selv, og de har litt mer voksent innhold, så digger jeg henne!


Hun er jo egentlig en utrolig kul jente med kjempebra stil! Hun har vokst opp fra Hannah Montana, og det liker jeg :)


Liberty Walk - Miley Cyrus

Sangen har ingen musikkvideo, men vi kan jo satse på at den kommer en gang også!

Hørte veldig masse på sangen i USA, så den bringer frem gode minner, samtidig som den er veldig kul.

Hva syns du om sangen?
Hva er din mening om Miley Cyrus nå?

MUSIKKHJELP!

Jeg reiser som sagt til USA på mandag morgen, og det er jo ikke akkurat den korteste reisen. Så jeg trenger masse ny musikk på iPoden min. Så nå trenger jeg DIN hjelp! Hvis alle som leser dette innlegget kunne vært snille og skrevet minst èn sang de anbefaler meg å laste ned, så hadde det hjulpet meg utrolig masse. Og spart meg for masse tid. Mer tid resulterer i mer blogging, vet dere.

Jeg liker det meste av musikk, så det er bare å kjøre på!


(weheartit.com)

Jeg skrev forresten minst èn sang, så det hadde ikke gjort noe med flere :)

Så ja, hva er dine favorittsanger?
Hva anbefaler du meg å laste ned?

en nydelig sang

Den sangen her er kanskje ikke av de nyeste, men ikke så gammel heller. Men den er utrolig søt! Så ja, bare hør på den, så skjønner du :)

One Republic - All The Right Moves

Sangen starter ikke før 0.30.

Måtte bare dele den med dere. Så hva syns du om sangen?

24/7 on my mind

På hytteturen hørte vi på musikk 24/7. Til og med når vi sov! Og jeg skal love at det ikke var lavt da heller.. Men Susanne hadde lagd en spilleliste på iPoden til turen, så det gikk mest i den. Og bare for å si ifra, så er det veldig masse gamle sanger, men det er jo bare koselig. Så da tenkte jeg at jeg kunne vise ganske mange av de. Enjoy!


Cascada - Pyromania


Master Blaster - Come Clean


Maroon 5 - She Will Be Loved


Kelly Rowland - Like This


Chester See - God Damn You're Beautiful


Dj Skeptyk - Colors Of The Rainbow


DCX - Flying High (Dj Splash Remix)


Eddy Wata - I Like The Way


ItalioBrothers - Love Is On Fire


IYAZ - Solo


IYAZ - In My Streets


Ke$ha - Your Love Is My Drug


Ke$ha - Kiss N Tell


The Wreckers - The Good Kind


Lil Eddie - Statue


Drake, Kanye West, Lil Wayne, Eminem - Forever

EN SØT SANG OG GOD NATT

Sånn rett før jeg legger meg til å sove, så vil jeg bare legge inn en veldig søt sang som jeg har hørt kjempemasse på de siste dagene. Jeg lover, den er kjempe søt!!

Og her er et bilde jeg også tok tidligere i dag:


Jessie James - I Look So Good (Without You)

Og nå har røykvarsleren begynt å pipe, siden det er lite batteri igjen. Det piper sykt høyt hvert tiende sekund eller noe. Jeg kommer aldri til å få sove!! Men jeg får rett og slett bare prøve å fortrenge det, for jeg får ikke noe hjelp til å slå den av, siden resten av huset sover. Klokka er jo tross alt kvart over 3 på natta ... heh.

Men, var ikke sangen søt?
Nattinatt!!

- Amalie lt