NEW OWL SWEATER

I dag fikk jeg tak i verdens fineste ullgenser! Mamma fant den til seg selv da hun var i byen på lørdag, og jeg ble helt dårlig når hun viste meg den senere. Så i dag har jeg ringte jeg rundt og fikk heldigvis tak i den på Down Town. De hadde bare et par stykker igjen, så jeg var heldig! Når jeg først finner noe jeg vil ha, så gir jeg meg ikke før jeg får det... Den har litt agora ull i seg, og jeg som egentlig ikke tåler ull, merker ingenting! Synes den er så fin med alle de broderte sølvglitter detaljene og de store svarte "diamant" øynene. Ny favoritt!! 
kr 199, fra H&M

Jeg var også en tur innom Glitter i dag, og handlet julegaver til den store gullmedaljen, pluss denne lua og et kjempemykt burgunderfarget skjerf til meg selv.


lue kr 79,90


skjerf kr 129

Nå skal jeg bare få på meg treningstøy, så er det ned på Oasen for time med min personlige trener! Ha en fin kveld alle sammen :)


Hva synes du om genseren?

Shopping in Oslo ++

Har helt glemt å fortelle dere at jeg var i Oslo forrige torsdag, men Silje, moren, broren ++ (jeg hadde egentlig forhåndsskrevet et par innlegg til den dagen, men mobilnettet på mobilen min virker av en eller an grunn ikke lenger??). Det var i hvert fall utrolig koselig! Var der mest for å være Siljes shoppingassistent, siden hun hadde fått lønning, og jeg ikke kan bruke så mye penger før jeg drar til USA. Silje og jeg shoppet i mange timer, mens de andre var i Vigelandsparken osv, før vi alle spiste på Friday's. Etter det var det enda mer shopping på Oslo City, før vi gikk til Aker Brygge og spiste is. Her er mine få innkjøp:


BH-topper fra Bik Bok, kr 149 pr stk


Det mønstrete armbåndet er fra en butikk som solgte alt fra drømmefangere til vannpiper og bonger! Det andre armbåndet er fra Bik Bok, kr 79 (dette kjøpte jeg hjemme i Porsgrunn dagen etterpå)


Armbånd fra  Bik Bok, kr 79 (dette kjøpte jeg også hjemme i Porsgrunn dagen etterpå)
Smykke fra samme butikk som det mønstrete armbåndet. Det er en rune som betyr styrke. Digger det! Har brukt det nesten hver dag siden jeg kjøpte det.

Kjøpte også en basic svart veske som jeg skal ha som håndbagasje på flyet til USA, en dongeribukse og en svart BH med gullprikker. Veldig viktig å få med, haha!

Hva synes du om innkjøpene?

Pink lipstickKjøpte denne leppestiften da vi var i Aalborg for noen dager siden. Rosafargen er litt lysere enn på bildene, kjempefin. Har lenge hatt lyst på en leppestift i denne rosafargen, så endelig fikk jeg ut fingeren. Syns den er så fin, spesielt på sommeren! Nå skal jeg ut og sole meg mer. Ha en fin dag!!

Hva syns du?

Innkjøp i Danmark


Veske fra Glitter, kr 100


Nøkkelring (skal henges på lommebok/veske) fra Glitter, kr 40


Fotlenke fra Glitter, kr 60


Solbriller fra Glitter, Only og Tiger, kr 25, 129 og 30


Cardigan fra Only, kr 75


Volumpudder, Eyeliner mousse og mascara fra Bilka, kr 35, 48 og 137


Glitterneglelakk (veldig fin oppå andre farger!!) fra Bilka, kr 32


Sko fra Bilka, kr 49


"Cleopatrastrikk" fra H&M, kr 29


Vekkerklokke fra Tiger, kr 20


Filmer fra Bilka, kr 50 pr stk


Treningst-skjorte og sokker fra Bilka, kr 2 for 100 og 5 for 50


Helly Hansenjakke, kr 999

Er superfornøyd med alt sammen!! Kjøpte en del selv, og fikk litt av mamma og pappa. Som dere ser, så kjøpte jeg ikke så masse klær, men det er fordi jeg hele tiden har gått og tenkt på USA; det er nesten ikke noe vits i å kjøpe noe nå, som jeg ikke skal ha med når jeg drar om 4 uker. Da blir det jo bare liggende hjemme i ett år. Også skal jeg jo uansett til New York snart også, så da må jeg jo ha penger til shopping!!

Noe dere likte?

New feather necklace

Love it! Nytt favorittsmykke!! Kjøpte dette på salg på Glitter i Aalborg, for bare 40 kr. Er superfornøyd, og har en følelse av at dere kommer til å se mer til dette fremover! Digger den turkise fargen, for den er så sommerlig og fin. Også elsker jeg jo fjærsmykker, og begynner å få en liten samling nå..

Likte du smykket?

A new pair of shortsNy favorittshorts!! Jeg fant denne shortsen på H&M i Porsgrunn i går, og forelsket meg helt! Digger den bleka vasken, at den er så slitt og ikke minst naglene bak. Dessverre så hadde de ikke størrelsen min, men det endte opp med at mamma sendte meg på bussen til nabobyen, Skien, fordi de hadde den der. Hehe, tror jeg snakket litt for mye om den.. Jeg visste jo egentlig ikke om den passet en gang, så å bruke over 70 kr på buss for denne shortsen var veldig risky. Men vet dere hva? Den satt som ett skudd! Jeg ble overlykkelig, og tok bussen fornøyd hjem (i 40 min uten musikk..) Men det var virkelig verdt det! Yeye, det var den veldig interessante historien om denne shortsen, som forresten kostet kr 249, til dere som lurer. Nå kommer straks tante Anne, som skal være i Porsgrunn hele sommeren. Koselig!!

Hva synes du om shortsen?

NEW TOMSÆæ, er så overlykkelig! Disse kom i posten i stad, og jeg har gledet meg såå lenge. Toms er uten tvil favorittskoen min, de er bare helt nydelige å bruke, også er de så enkle. Jeg har ett par mørkeblå fra før av, som jeg kjøpte i USA sommeren 2010. Etter to års hyppig bruk lever de nå på sitt siste, med hull både her og der. Syns dette er kjempetrist, siden det har vært favorittskoene fra dag 1. Men nå har jeg fått disse, litt mer spreke, som jeg er sikker på at kommer til å bli brukt masse!! Jeg digger mønsteret og fargene, de går jo til nesten alt. Litt inkamønsterish. I tillegg til at dette er noen supre sko, så er det jo slik at når jeg kjøper ett par Toms, så får et annet barn i verden, som virkelig trenger det, et par sko også. Og det er jo en fantastisk følelse; da har jeg jo ikke bare brukt pengene på meg selv, men også gjort noe fint mot andre! Anbefaler alle å kjøpe seg Toms!!

Disse er faktisk en barnemodell i størrelse 36. Utrolig at de passer, for jeg bruker 37 (38) i andre sko. Reidun kjøpte de for meg på Sotra, og sendte de ned hit. Kjempesnilt! Og til dere som lurer, så betalte jeg 399 kr for de. 

Hva syns du om skoa?

Shopping


fra Cubus, kr 199


fra Cubus, kr 149


fra Bik Bok, kr 100? salg


fra Gina Tricot, kr 149


fra Monki, kr 30


fra Monki, kr 20

Dette var litt innkjøp jeg har gjort den siste tiden. Jeg tror egentlig det meste ble kjøpt under bloggpausen, men tenkte jeg kunne vise dere det nå! Var ikke så veldig fargerikt, haha, men ja, er veldig fornøyd med alt, og tror det kommer til å bli brukt en del fremover! USA-toppen har jeg allerede brukt masse! Også gleder jeg meg veldig til å bruke den øverste "indianertoppen". Digger den! Tenk den til en dongerishorts og noen kule sko!!

Noe du likte?

 

NEW IN

I dag hadde vi to fritimer + friminutt mitt på dagen, da passet det perfekt at det var -50 % på alt på Bik Bok i dag, så da dro jeg og noen av jentene ned til byen og spiste lunsj på Subway. Digg! Fant da denne søte toppen på Bik Bok, til kun 75 kr. Ser for meg den til den oppi den nye levi's shortsen og noen kule sko til. Aah, gleder meg til ordentlig sommer!! Skjønner virkelig ikke vitsen med å være på skolen i disse dager, for i går hadde vi 3 fritimer + friminutt etter hverandre. Endte opp med to byturer på under tre timer.. Det tar liksom 20 min å gå ned til byen.

Tycks?

New in; Levi's shorts

I dag fikk jeg Levi's shortsen jeg kjøpte på ebay for halvannen uke siden. Den er perfekt!! Akkurat slik jeg håpet den skulle være. Også sitter den veldig fint også, bortsettfra at glidelåsen ikke går helt igjen, hehe, da har jeg i hvertfall et mål! Syns bare det er gøy, jeg. Gleder meg masse til å bruke den! Og til dere som lurer; jeg betalte til sammen 300 kr for shorts og frakt fra England. Jeg har forresten kjøpt en til, som jeg fortsatt venter på å få.

Hva syns du?

LEVI'S


// tatt av selger på ebay

Perfeksjon! Jeg har hatt lyst på en perfekt Levi's shorts såå lenge nå. Har faktisk lett etter det i to-tre år! Og i går fant jeg den perfekte shortsen på eBay!! Etter litt frem og tilbake, endte jeg opp med å kjøpe denne, for kun 300 kr, og det var inkludert frakt. Er så fornøyd, og krysser virkelig fingrene for at den sitter som ett skudd. Liker ikke å kjøpe klær på nettet, da spesielt shortser/bukser, fordi jeg er så redd for at det ikke skal passe. Men nå måtte jeg bare! Den kommer nok i løpet av den uken her, eller neste uke. Klarer nesten ikke å vente!!

Nå skal jeg ut igjen og slikke enda mer sol. Måtte bare ha en pause, det er uutholdelig ute!! Vurderer å ta en dukkert i det nye bassenget vi har kjøpt, men det er vel egentlig for barn..

Likte du shortsen?

NEW BLUE SHORTS

Jeg var akkurat en liten tur i byen med Silje, og endte opp med denne fine shortsen! Det var -30% på alt på Bik Bok, så jeg fikk den for 104 kr. Smart kjøp! Gleder meg til å bruke den!! Jeg har ikke glemt bloggen i dag altså, men det siste døgnet har vært et av de beste på lenge! Har kost meg utrolig mye, så jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned med bloggen før nå. Jeg poster nok et innlegg med litt bilder og slikt senere, men nå skal jeg trene, tror jeg, også må jeg rydde rommet som ikke ser ut i det hele tatt. Gøy fredagskveld!! Håper dere har en bedre kveld enn meg, haha.

Hva synes du om shortsen?

NEW IN; SOTRA/BERGEN


genser fra Monki, kr 250


topp fra H&M, kr 149


topp fra H&M, kr 149


topp fra Gina Tricot, avskjedsgave fra Reidun


topp fra Cubus, kr 99  


topp fra Veromoda, kr 179?


topp fra Lindex, kr 149?


topp fra Veromoda, kr 139?


topp fra Lindex, kr 149?


blazer fra Only, kr 299 


skjørt fra H&M, kr 149?


armbånd fra Cubus, kr 99


smykke fra ?, gave av mamma 


veske fra Cubus, kr 149?


smykke, gave fra mamma


Alt dette, pluss litt til som jeg har vist tidligere, kjøpte jeg da jeg og mamma var en langhelg på Sotra i slutten av april. Jeg hadde nesten ikke shoppet siden januar, fordi jeg har spart masse penger til USA osv. Fant plutselig ut at jeg trengte litt nye sommerklær og slikt, så da ble det en liten storshopping den helgen! Er utrolig fornøyd med alt, så dere kommer nok til å se litt av disse plaggene som antrekk fremover. Noe har dere kanskje allerede sett.

Noe du likte? 

NEW AMERICAN SHORTS
fra Carlings, kr 299


Jeg digger denne shortsen!! Det er virkelig min nye favoritt, og jeg er sikker på at den kommer til å bli brukt masse i sommer! Jeg elsker klær med det amerikanske flagget på, så denne var midt i blinken.

Nå drar jeg på kino med broren min, vi skal se The Hunger Games. Har hørt masse bra om filmen, så jeg gleder meg veldig!! Ha en fin kveld videre, søte lesere.


Likte du shortsen?

Shopping: Fashin Against AIDS


shorts kr 199


topp kr 149?


solbriller kr 79

Som kanskje mange fikk med seg, så kom jo Fashion Against AIDS kolleksjonen ut i noen utvalgte H&M butikker for noen uker siden. Akkurat da var jeg på Sotra og i Bergen. Jeg hadde lenge siklet på flere av plaggene derifra, blant annet to av shortsene, og var fast bestemt på at jeg skulle ha noe fra den kolleksjonen. Så jeg var vel innom tre H&Mer før jeg endelig fant en i Bergen som hadde kolleksjonen inne, og jeg fikk tak i alle disse nydelighetene!! Er storfornøyd og gleder meg spesielt mye til å bruke shortsen!


Noe du likte?

INNKJØP; Bærum


topp fra Bik Bok, kr 79


vest fra Gina Tricot, kr 249


armbånd fra Cubus, kr 59


armbånd fra Cubus, kr 69


ring fra Bik Bok, kr 10

På lørdag dro jeg og mamma en tur til Bærum, fordi jeg skulle på informasjonsmøte med Explorius (utveksling USA). Det begynte kl 1, så da tok vi liksågodt et veeldig tidlig tog innover, så vi fikk litt tid på Sandvikasenteret først. Det resulterte selvfølgelig i litt shopping!! Gleder meg veldig til å bruke dette frem mot og til sommeren. Har falt helt for den type stilen disse innkjøpene går i, om dere skjønner.

Det har forresten blitt en del shopping i løpet av de siste ukene, fordi jeg har spart penger siden januar, og så og si ikke shoppet siden det. Men så fant jeg ut at jeg trengte litt nye klær i sommergarderoben, og jeg dro med meg mamma til byen, pluss at jeg og mamma var på Sotra (Bergen) for et par uker siden og shoppet masse. Derfor har jeg en del nye klær osv, som jeg kommer til å vise fremover. Stay tuned!!
 

Noe du likte?

New Years Eve dressKjolen er fra nelly.com, og kostet 479 kr. Den er i str. xs, så den er nok litt stor i størrelsen. Jeg er s til vanlig.

Da jeg begynte å se etter nyttårskjole hadde jeg bestemt meg for at den skulle glitre. Har jo falt helt for glittertrenden! Fant mange fine, men da jeg fant denne var jeg sikker; klikket den hjem med en gang! Gleder meg veldig til å bruke den!! 


Likte du kjolen?

Nyeste innkjøp

Jeg var jo i byen på mandag, og kjøpte meg faktisk et par ting. Hvis vi ser bort i fra blusen jeg kjøpte på fredag, så hadde jeg ikke shoppet siden jeg var i Bergen for snart to måneder siden. Så jeg synes jeg har vært ganske så flink! Derfor unnet jeg meg disse fine skattene:
bluse fra Gina Tricot, kr 199


neglelakk i samme farge som blusen, fra H&M, kr 9,50
genser med hals, fra Gina Tricot, kr 149


lipgloss mobilpynt (passer perfekt til meg, hehe), fra H&M, kr 9,50


Nå er det bursdagsfeiring her i huset, siden lillebroren min blir 2 år i dag. Huset er fullt av masse familie, så jeg får gå ned og bli med i selskapet. Gjett om jeg skal kose meg med oreokake da! Uff, blir nesten kvalm av tanken.. Og nå kom akkurat lukten av browniesen i ovnen opp på rommet mitt også.. Har forresten på meg den nye blusen, og neglelakken nå, så kanskje det blir outfit senere. Vi får se!


Likte du innkjøpene? En favoritt?

NEW SHOES

Da jeg var i byen på torsdag, fant jeg de perfekte vinterskoa!! Siden i sommer så har jeg visst sånn ca hvordan jeg ville de skulle se ut; wedges-aktig, bare med tykk hel, fóret, enkel knyting, og en farge mellom beige og mørkbrun, altså i grunn veldig enkle, men samtidig kule. Da jeg tilfeldigvis var innom Din Sko, for å SE i går, få litt inspo til hva jeg kunne lete etter, så lyste plutselig disse opp, og på sekundet hadde jeg bestemt meg; disse skulle bli mine nye sko! Jeg elsker pelsen, den gjør de så vinteraktige og feminine. Pelsen gjør egentlig hele skoen, spør du meg!

Etter en rask telefonsamtale med mamma, så var skoa i boks! Jeg tror jeg aldri har kjøpt et par sko så fort!!


Også var ikke prisen så verst heller, kun kr 399, på Din Sko

Litt mange bilder, ja, men de er så fine at jeg bare måtte ta masse bilder! Gleder meg såå til å bruke de. Selv om jeg selvfølgelig ikke kommer til å bruke de hver dag. Aldri i verden om jeg klarer å ha de på dag inn og dag ut på skolen når de er så høye, og spesielt på vinteren når det er glatt ute. Heldigvis så er de godt fòret, så fryse bør jeg ikke gjøre.Har jo også uggs, fjorårets wedges og Hunter støvler, som jeg kan bytte på, så nå skal jeg i hvert fall ikke fryse på beina i vinter. Forhåpentligvis i hvert fall... Er den største frysepinen i verden, jeg!!

Nå drar jeg på spinning på Down Town, etterfulgt av litt annen trening, før jeg drar på middag hos bestemor og bestefar, som har kommet nedover til leiligheten sin i ferien. Det skal bli koselig!! Så vi blogges senere i dag. Ha en fin lørdag!!


Hva synes du om skoa? Likte du de?

New blouse; Whitney Port

I går kjøpte jeg verdens fineste bluse på Bik Bok, fra den nye kolleksjonen til Whitney Port. Jeg så den på nettet, kvelden før, og bestemte meg allerede da, for at den måtte jeg ha! Den er så delikat og fin!! Gleder meg masse til å bruke den til en svart underdel. Det er nok heller ikke så mange dagene til dere ser den på meg heller.


Den kostet kr 399 - verdt alle pengene!

Sorry for litt dårlige bilder, men orket ikke å fikse mer med de. Er dødssulten nå, så jeg må lage meg litt middag. Er også barnevakt for de minste brødrene mine, men siden de ser på Byggmester Bob, så er alt greit. Også stappet jeg i de masse skiver med nugatti, så jeg tror jeg fikk 10 stjerner i boka eller noe. Jeg er så snill!!! Neida, men ha en fin fredag videre, det er jo faktisk helg, OG HØSTFERIE! Herlig!!!


Hva synes du om blusen?

Hunter støvler

Mamma kom hjem fra Bærum med Hunter støvler til meg i dag!! Jeg har ønsket meg det dødslenge, så nå er jeg overlykkelig! Det kan regne så masse det vil fremover, for nå har jeg endelig støvler! Da slipper jeg å bruke wedgesa som "støvler", har nemlig brukt de som det, siden de er så høye, haha... Så der har dere svaret på hvorfor jeg har brukt wedgesa hver dag.

Jeg trodde ikke det gikk an å forelske seg i støvler!! Neidaa, men dere skulle bare visst hvor lenge og hvor høyt jeg har ønsket meg disse!


De kostet 1300 kr, jeg betalte 300, mens mamma og pappa betalte 1000 kr. Great deal!! Jeg har verdens snilleste foreldre; tusen takk mamma og pappa! Nå er dere kvitt maset mitt om støvler :):) Jeg skal ha de på i morgen, uansett vær; om det er regn eller sol, skal støvlene på!


Hva synes du om Hunter støvler?
Hvordan støvler har du? hehe random

New blouse

Da jeg var i Bergen for et par uker siden, kjøpte jeg verdens fineste bluse i en rød-burgunderfarge. Den har allerede blitt favoritten i skapet, og jeg har den faktisk på i dag (outfit kommer senere). Jeg ble så glad i den at jeg måtte kjøpe den i off-white også!!
kr 299, fra Bik Bok


Nå har det sluttet å regne, så jeg får løpe ut og ta outfitbilder, før det blir husvask og sykling. Vi blogges!!


Likte dere blusen?

Innkjøpene fra Bergensturen

Jeg hadde egentlig ikke planglagt å shoppe så masse i Bergen, men så fant jeg disse plaggene og tingene..


Rustfarget genser fra Monki, kr 300 - favoritt


Lys grå t-skjorte med lommedetaljer fra Indiska, kr 199


Verdens søteste bluse fra Bik Bok, kr 299


Metallisk genser, som jeg lenge har siklet på, fra H&M, kr 249,50


Tights med "skinn" på framsiden, har lenge siklet på denne også, fra Bik Bok, kr 49


Basic tights fra Bik Bok, kr 99


Ullpledd!!! Neida, det er en poncho, skal vise dere bedre senere. Digger den! Fra Gina Tricot, kr 149


Hals-skjerf fra Vila, kr 99


Flettet belte, passer bra til ponchoen, fra Gina Tricot, kr 149


FAVORITT!! Etnisk smykke fra Indiska, kr 99. Dette kommer til å bli brukt masse - det er jeg helt sikker på! Synes først det var stygg-kult, men nå bare digger jeg det! Og har funnet ut at det egentlig passer til så masse mer enn jeg først trodde. Takk til tante Anne, for at jeg eier det, hehe.


Jeg er kjempefornøyd med alle innkjøpene, og vet at disse tingene kommer jeg til å bruke masse! Flere av tingene har jeg siklet på, eller ønsket meg liknende. Så nå er høstgarderoben oppdatert! Elsker fargene som er i høst; spesielt rustrød, burgunderrød, marineblå og egentlig sennepsgul. Også digger jeg den metalliske stilen! Nå er det egentlig greit at sommerklærne skal vekk, gleder meg til høstklærne skal brukes, jeg nå!Hva synes du om innkjøpene? En favoritt?

Dagens innkjøp

I byen i dag så kjøpte jeg bare ting jeg trengte, nesten i hvert fall. Fikk tak i det jeg skulle + litt til. Bukser hadde jeg jo nesten ikke, og genseren har jeg siklet på siden jeg kjøpte den samme i hvit da jeg var på Sotra. Og da jeg kjøpte to bukser på Bik Bok så kunne jeg velge to overdeler til 398 kr, og da tok jeg selvfølgelig den genseren + en kul topp.

Jeg fikk også kjøpt skoleveske, OG sekk. Det var ikke planen, men jeg synes sekken var så "stygg-kul" at jeg bare måtte ha den. Kan bli litt kul til diverse antrekk. Også fikk jeg kjøpt litt skoleting osv.


Genser fra Bik Bok, kr 249


Skjerf fra Only, kr 140


Veldig kult sammen!


Topp fra Bik Bok, kr 149


Bukse fra Bik Bok, kr 499


Bukse fra Bik Bok, kr 299


Sekk/Ransel fra KappAhl, kr 279


Veske fra H&M, kr 149


Diverse skoleting fra Nille og Ark


Diverse nødvendige ting fra Cubus og H&M


Denne skal jeg teste ut i kveld, også tenkte jeg å skrive hva jeg synes om den senere. Håper den gir resultat, for jeg har utrolig svake negler!


Nå er det Grey's Anatomy, og etter det så må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen, og dessverre legge på sengetøy (hater det), før jeg prøver og ikke legge meg alt for sent. Det er jo faktisk første skoledag på vgs i morgen! Vet ikke om jeg gruer meg eller gleder meg, jeg.. Satser på at det blir bra!


Likte du innkjøpene?
Flere som begynner på skolen i morgen?

Nye innkjøp

Vi var nede i byen i Fosnavåg på mandag og i dag, og begge dagene fant jeg noen fine skatter. I tillegg så var alt på salg, og det liker vi!! Gleder meg utrolig mye til å bruke disse klesplaggene og ringene. Kunne ikke vært mer fornøyd! Spesielt med tanke på at jeg har funnet den perfekte skinnjakke! Jeg har lett i flere år, og i dag fant jeg den;  èn igjen i min størelse. Den er perfekt i mine øyne, og kommer til å bli brukt masse nå utover høsten!

Bildene er litt dårlige, men dere ser i hvert fall hva det er :) Også ser dere det nok på meg om ikke så lenge heller, hehe.


fake skinnjakke i merket Sisters Point, fra Sævik, kr 199


topp i merket Sisters Point, også fra Sævik, kr 99


fake skinnshorts fra Modeca, kr 150
ringer fra Modeca, stor; kr 30, liten; kr 25

Nå skal jeg chille litt, kanskje lese litt, før vi alle sammen drar ut og spiser. Senere kommer det outfit, og jeg har på en av høstens favoritter i dag!!


Likte du innkjøpene? En favoritt?


Litt nye ting

Jeg var i byen i går og i dag, og fikk pakke i posten i går. Så da blir dette et lite samlingsinnlegg for alt det nye. Er superfornøyd med alt, så det er jo gøy!


genser fra Bik Bok, kr 199


sminkepung fra Lindex, kr 89,50


hårstrikk fra Bik Bok, kr 19


Adidasbukse fra Intersport (trenger til Dana cup osv), kr 400


Denne nydelige boleroen som jeg forelsket meg helt i, fikk jeg i posten i går, av moren til Reidun (kusinen til mamma). Utrolig snilt! Den kommer til å bli brukt masse, spesielt nå utover høsten! Passer veldig bra til en av favorittbuksene mine. Den er fra Vero Moda.

Nå må jeg fortsette pakking til Dana, og til uken etterpå. Og når det kommer til blogging den kommende uken, så forteller jeg om det i morgen. Men bare så det er klart, så blir det blogging selv om jeg er bortreist. Hoho, gled dere!Hva synes du om innkjøpene? Noe du likte ekstra godt?


New Bik Bok top

Jeg var i byen i en halvtime i stad, for å fikse et par ting til Dana cup. Da rakk jeg også og få med meg denne herligheten, før jeg spurtet til bussen. Jeg har sett på den på nettet, så var veldig sikker på at den skulle jeg få tak i, og jammen gjorde jeg det! Gleder meg til å bruke den utover høsten. Har mange antrekk klare allerede!


kjøpt på Bik Bok, for 99 kr

Tusen takk for alle tips og "god bedringer" på forrige innlegg. Jeg setter veldig stor pris på det! Dere er så søte! Nå skal jeg prøve meg på noen av tipsene, så satser vi på at jeg blir bedre! Shopping hjelper i alle fall alltid litt, hehe :-)


Likte dere toppen?

New in: beautiful earrings

Jeg mistet jo favorittøredobbene mine i Fårup i Danmark, og har lett over alt etter de eller liknende. I dag var jeg barnevakt for lillebroren min, og da mamma og pappa kom hjem så fikk jeg verdens fineste øredobber som betaling. Og det beste er at de er kjempelike de jeg mistet, bare litt mindre. Aah, love them!
Øredobbene er kjøpt på CMYK


Nå skal jeg på fotballtrening, og det skal bli så bra! Har ikke vært på fotballtrening hele ferien, og det er også lenge siden jeg har sett de fleste av jentene. Men nå må jeg fikse meg, for jeg har dårlig tid..Liker dere øredobbene?

NEW IN

Som sagt, så var jeg i byen tidligere i dag. Da fikk jeg kjøpt meg noen fine skatter, og var så heldig og få en kjempefin blomsterring av Reidun (mammas kusine). Gleder meg masse til å bruke dette fremover!


Genser fra H&m, kr 249,50
Smykke fra H&M, kr 79,50


Utrolig kult sammen!
Ringen jeg fikk av Reidun, fra B-Young

Nå tror jeg vi skal spille Mad og kose oss resten av kvelden. Det må dere også!! Vi blogges :-)


Hva synes du om innkjøpene? Noe du likte ekstra godt?

Seks nye ringer

Jeg lovte å vise alle ringene jeg kjøpte i Danmark, så here we go. Jeg har allerede forelsket meg i alle, og har dilemma for hvilke jeg skal bruke hver dag... Hehe, luksusproblem! Favoritten må være slangeringen, en slik hadde jeg faktisk håpt på å finne der nede. Og gjett om jeg gjorde!
Fra Bilka, kr 49


Fra Bilka, kr 49


Fra Nordsømuseet, kr 30


Fra Buksen, kr 99


Fra Nordsømuseet, kr 25
Fra en random butikk i Løkken, kr 50


Love them! Se så brune hender jeg har fått, det nederste er tatt i dag, de to over er tatt i Danmark. Woho!

Enda flere ringer til ringsamlingen min, woho! Nå skal jeg sykle på trimsykkel og se på en film eller noe samtidig, før jeg skal fortsette å fikse på rommet mitt. Har nemlig et mål om å bli ferdig med det i dag/i morgen, så jeg for en gangs skyld kan vise dere det. Har tross alt lovet det i ett og et halvt år nå.. Sjekk arkivet, pusset opp i mars 2010 tror jeg, og har lovet det siden da, men enda er jeg ikke ferdig, haha!

Hva synes du om ringene? En favoritt?

Ny skjorte

Susanne (og Jonas<3<3<3<3) dro meg med til byen i dag, hun tvingte meg en halvtime før bussen gikk, og da hadde jeg akkurat kommet ut av dusjen og spist frokost. Fun! Det betydde dott i håret og supersminking. Men bussen rakk jeg, som alltid (nesten). Skulle egentlig ikke kjøpe noe, siden jeg er litt fattig etter Danmarksturen. Men gjett om jeg fant skjorten jeg har vært på jakt etter da. På salg! Woho, da måtte jeg dra kortet..


Kjøpt på Cubus, ordinær pris; kr 199, SALG; kr 99

Den er så søt, men samtidig så fin og classy! Love it!

Selvfølgelig kom finværet først når vi var i byen, det har jo vært dårlig vår siden vi kom hjem fra ferie. Mens det har visst vært langt over 30, nærmere 40(?) grader i sola, mens vi var i byen så klart. Det er fortsatt 33 grader i sola, så nå skal jeg hive på meg bikinien og nyte dagens siste solstråler. Etterpå kommer dagens outfit, så det er bare å følge med!

Hva synes du?
Har dere sol?

Danmarksshopping: accessories + div

Her er resten av innkjøpene fra Danmark.


Frynseveske fra Bilka, kr 49


Cognac farget pung fra Pieces, kr 50. Lyserosa blomstermønstret pung fra Danskebåten, kr 59


Seks ringer fra forskjellige steder, tenkte å vise de i et eget innlegg senere :)


Har forelsket meg helt i uglesmykker, butikkene var jo fulle! Men disse var favorittene! Gullsmykket kjøpte jeg på en butikk på senteret hvor Bilka var, til 75 kr. Mens sølvsmykket kjøpte jeg for kr 159, i en random butikk i Blokhus


Nydelig smykke, kr 25, fra Only eller en liknende butikk


Nerdebriller!! Woho, digger de! Kjøpte de på Tiger, for 30 kr


Manikyrsett, kostet 40-50 kr, på Bilka. Sikkert ikke beste kvalitet, men gøy å prøve!


4 strømpebukser, nr 1 fra H&M, kr 20. Nr 2 (2 pk) også fra H&M, kr 30. Nr 3 fra Bilka, kr 10 - Veldig kjekke til høsten, under shorts osv.


Skrivebøker til skolen o.l. De store er fra Tiger, og kostet 10 kr/stk. Den minste er fra H&M, og kostet 5 kr


Cupcakes til å ha bilder og liknende på, disse passer perfekt til de andre cupcakene jeg har (kan vise bilder senere) kr 10(?) pr/stk, fra Tiger


To nye smykkestativ! Har ønsket meg det såå lenge, og fant disse i Løkken, den største kostet 229 kr, den minste kostet 49 kr. Jeg viser ordentlig bilde senere, når jeg har fått skrudd den sammen og hengt smykker osv på. Passer perfekt på rommet mitt!

Da har jeg vist alt jeg kjøpte i Danmark. I innlegget under, så viste jeg jo klærne jeg kjøpte. Men hvis du ikke har sett det, og er interessert, så er det link >HER< Jeg er superfornøyd med både dette og klærne!

 

Hva synes du om innkjøpet?

Danmarksshopping: klær

Jeg kjøpte så masse at jeg tar det i to innlegg, så blir det ikke så masse bilder i hvert. Her er klærne jeg kjøpte i Danmark, mens senere så kommer vesker, smykker og diverse. Jeg er superfornøyd med alle innkjøp, og gleder meg til å bruke disse skattene!
Supersøt bluse fra H&M, kr 100
Mer riktig farge på det nederste bildet, denne t-skjorten vil bli perfekt til for eksempel color blocking - love it! kr 179, fra Only


Stroppløs kjole som er fin både med og uten beltet som hørte til, kr 150, fra Paparazzi
Verdens styggeste topp, men så stygg at den er kul, gleder meg til å kombinere denne med en kul shorts o.l. satt ned fra 400 til 40 kr, fra Vero Moda outlet
Elsker denne jakken! Den er så søt! Den er litt mer rosa i virkeligheten. kr 200, fra Sisters Point
Korallfarget t-skjorte med "silke"-detaljer, også perfekt til color blocking. Denne fikk jeg av tante Anne, fra H&M♥
Verdens søteste maxikjole, forelsket meg ved første blikk! Hadde faktisk ikke trodd jeg noen gang kom til å kjøpe meg det. kr 200, kjøpt i Løkken
Blomsterprintet haremsbukse med påsydd belte, kr 170, fra Paparazzi - love it!


Mørkgrå oversized basic genser, kr 179, fra Pieces

Nå skal jeg fikse meg litt, før jeg må gå opp til barnehagen og hente lillebroren min, for så å gå ned igjen. Kjedelig, ja, men får se det positivt; god trim og snill storesøster! Resten av dagen skal jeg bare chille med mamma og alle småsøsknene mine, woho, sykt spennende. Men deilig å bare være litt hjemme å slappe av også!


Hva synes du om innkjøpene? En favoritt?

Dagens innkjøp

Jeg var som sagt i byen tidligere i dag, for å fikse litt småting til vi reiser til Danmark. Jeg klarte selvfølgelig å finne meg noe, selv om jeg IKKE skulle bruke penger før vi reiste. Men siden jeg har en så snill mamma, så brukte jeg bare 75 kr selv, woho.

Veldig fornøyd med innkjøpene, gleder meg veldig til å bruke shortsen og toppen nå i sommervarmen, mens buksen blir vel mer brukt til høsten. Neglelakker er også et must nå om sommeren. Også fant jeg en dødskul ring på salg - det liker vi! I tillegg så fant jeg den perfekte veske!! Jeg har letet så lenge etter en helt basic svart veske, med plass til speilrefleks, vannflaske og det nødvendigste av verdisaker, og gjett om jeg fant den i dag da, til 50 kr!! Aah, herlig! Så enkel, men samtidig veldig søt. Love it!


shorts fra Only, kr 199 - fikk den for 100


topp fra H&M - aner ikke pris


bukse fra Cubus, salg; kr 149


veske fra KappAhl, salg; kr 50


ring fra KappAhl, salg; kr 25


alt fra H&M, sjøgrønn neglelakk, salg; kr 20, 4pk nelgelakker, kr 39,50 og lipgloss, kr 29,50

Som sagt; superfornøyd med innkjøpene!! Og takk for nesten alt, mamma♥ Nå skal jeg lage smoothie og deilig kveldsmat, og bare chille resten av kvelden. Uff, dette har vært en travel, men bra dag!


Hva synes du om innkjøpene?
Hva gjør du i kveld?

Innkjøp fra Oslo og båttur

Jeg var jo i Oslo i går, på shopping og vg lista. Det var utrolig koselig! Jeg fikk med meg noen fine skatter hjem, alle fra Monki. Vi var innom de fleste butikkene på Oslo City og i Karl Johan, men jeg endte bare opp med tre topper fra Monki. Men disse er jeg superfornøyd med, og gleder meg masse til å bruke i sommer!

 
kr 250


kr 150


kr 60 - som sagt; alt fra Monki.

Nå har det blitt litt forandring i planene; det blir ikke vg-lista eller skoleavslutningsblogging før i morgen, for jeg skal nemlig på båttur nå. Med Silje Veronica og familien hennes. Vi blir til i morgen, så det blir nok kjempekoselig! Med dette finværet kan det ikke bli annet enn bra! Ha en super lørdag, kjære lesere!!

Hva synes du om innkjøpene? En favoritt?