Let's get real

Helt siden skolen startet har jeg følt at alt av skolearbeid har blitt bombadert ned på meg. Etter et år i USA, hvor jeg nesten ikke løfta en finger, skal jeg love dere at det er kjempevanskelig å komme tilbake til det norske skolesystemet igjen, hvert fall 3. klasse på vgs. Det er faktisk noe ingen opplyser utvekslingsstudenter om. Og selv om jeg ikke hadde giddet det, så er det kanskje lurt for flere å ta andre klasse om igjen, for det er hardt å komme tilbake.

De siste ukene, eller månedene i grunn, har jeg vært kjempefortvilet, for jeg har følt at jeg ikke har fått til noe. At ingenting har vært bra nok. Både når det kom til skole, trening, blogging og meg selv. Karakterene har sunket både en og to karakterer, det var alt for masse lekser, fremføringer, prøver og alt mulig rart, som jeg nesten ikke har gjortnoe av på over et år. I tillegg så prøvde jeg å trene, for jeg har noen ekstra kilo jeg vil ned etter USA, men motivasjonen var bare ikke der. Jeg var rett og slett alt for stressa. Jeg klarte rett og slett ikke å sjonglere alt sammen, og ble sittene til langt på natt med lekser, samtidig som jeg var dum nok til å være avhengig av serie etter serie på Netflix. Det var jo derfor jeg ikke hadde tid til noe blogging heller. 

Jeg fikk jo alt for lite søvn, så da jeg kom meg på skolen, klarte jeg ikke å følge med. Jeg bare sovnet, eller var helt ukonsentrert, som igjen gjorde at jeg måtte sitte lenger med skolearbeid på kvelden for å skjønne alt sammen. Så jeg endte med å bli hjemme fra skolen, noen få flere ganger enn jeg kanskje hadde trengt.. Så til å være meg, ser ikke fraværet mitt veldig bra ut for øyeblikket. Og jeg er veldig skuffet over meg selv på grunn av det.

Men, nå går alt mye bedre!! Det gikk faktisk opp for meg i dag, og det er derfor jeg vil dele det med dere. De siste dagene har jeg ikke sett på Netflix, men gjort lekser i stedenfor. Jeg har klart å legge meg tidligere enn vanlig (rundt 23:00), så jeg er ikke såå trøtt på skolen lenger, og jeg klarer å følge bedre med. Jeg føler det allerede går litt bedre med karakterene, samtidig som jeg har skjønt at jeg ikke kan ha så høye krav til meg selv lengre. Og selv om jeg har masse viktig skolearbeid fremover, som særemne, stor engelskfremføring, heldagsprøver, stor spanskinnlevering osv, så føler jeg for første gang at jeg har alt under kontroll. I hvert fall til en stor grad. Jeg har jo til og med tid til å blogge litt igjen! I tillegg har jeg fått meg personlig trener, og med hans treningsopplegg og kostholdplan, har motivasjonen steget til topps, og jeg ser allerede resultater. Det er jo kjempegøy!

Nå føler jeg endelig at ting går min vei, og jeg vet at jeg skal klare komme meg gjennom vg3 nå. Det er jo snart jul, og da er vi jo halvveis! Så skal jeg et par uker til USA i februar, også er det jo russetida i mai. Jeg har jo masse å se frem til! Pluss at jeg elsker jobben min på Glitter. Nå føler jeg virkelig at jeg får til å være en god selger, så jeg gleder meg til hver gang jeg skal på jobb. Et lite høydepunkt i hverdagen! Også jobber jeg jo med noen utrolig koselige jenter også. Så jeg storkoser meg på jobb når jeg er der! Nå er jeg er ganske så sikker på at den neste tiden kommer til å bli mye bedre enn slik det har vært, og jeg gleder meg!Det var ikke meningen at dette innlegget skulle bli så langt, men det er jo veldig koselig om du har lest alt ned til hit. Måtte bare få dette ut, for dette har vært en så bra dag, hvor jeg virkelig har innsett at ting er mye bedre. Selv om det bare er onsdag, og jeg fortsatt har den verste skoledagen (torsdag) igjen før helgen, så føler jeg at morgendagen kommer til å bli bra også. Men nå skal jeg øve litt på morgendagens fremføring, før jeg skal legge meg. Ha en fin kveld videre!

Har du hatt en fin dag?

15 innrømmelser om meg selv

● Jeg kan være veldig sjenert. Altså, det var ekstremt når jeg var liten, men kan være det nå også.

● Jeg kan bli oppfattet som en veldig stille person når jeg er med mange folk. Ikke fordi jeg ikke har noe å si, men rett og slett fordi jeg liker å sitte å høre på andre snakke. Tar ofte meg selv i å bare sitte å høre på, det er selvfølgelig ikke "planlagt", så da hopper jeg inn i samtalen igjen. 

● Jeg biter negler hvis jeg ikke har på neglelakk.

● Jeg har kun vært i syden 1 gang.

● Når jeg var yngre så var jeg sikker på at jeg skulle få barn når jeg ble like gammel som mamma var da hun fikk meg. Nå har jeg endret mening, for da måtte jeg blitt gravid nå, hehe.

● Jeg har veldig dårlig selvtillit og føler meg ikke vel med meg selv.

● Skapet mitt er fullt av klær, men jeg har aldri noe å ha på meg. Også fordi jeg som blogger føler jeg må ha på noe jeg ikke har hatt på før når jeg skal ta outfitbilder, hehe. Finner jeg klær på kvelden, får jeg aldri lagt meg, mens finner jeg det om morgenen, ender det ofte opp med at jeg tar en seinere buss til skolen (kommer ikke forsent da)...

● Jeg hater å dra ned for å trene, men elsker det når jeg får satt i gang med treningen!

● Jeg er livredd for at lillebrødrene mine skal "glemme" meg når jeg er på utveksling i USA. Mener ikke at de glemmer meg i den forstand at de ikke husker at jeg lever, men jeg får jo ikke gitt de klemmer, lekt med de og hatt "nærkontakt" på 10 mnd, og de er jo bare 2 og 3..

● Jeg har alltid hatt en drøm om å vokse opp på Sotra.

● Jeg hater plassen jeg bor på, og klarer nesten ikke å vente til jeg er ferdig med vgs og kan flytte dit jeg vil.

● Jeg elsker å ligge hjemme alene i senga å se på tv-serier på nettet. Veldig usosialt, men jeg trenger den alenetiden med meg selv. Har sett på utallig mange serier gjennom de siste årene. 

● Jeg skulle egentlig vært født sent i 1994, men ble født to uker for sent, så da ble jeg 95. 

● Jeg føler ofte at ting jeg gjør, ikke er bra nok.


Hva syns du? Har du en innrømmelse å dele?