VIDEO; rommet mitt

Sett på 480p for MYE bedre farger og litt kvalitet

Som dere ser, så er det ikke verdens beste kvalitet på videoen akkurat, men det var det jeg fikk til med det gamle digitalkameraet mitt. Det går jo an å se hvordan rommet ser ut i hvert fall. Slenger også med noen bilder, med litt bedre kvalitet, så dere kan se ordentlig. Og ja, både vegger og taket er lyserosa, og alt er malt av meg og mamma. Nå begynner jeg å bli litt lei av rosafargen, skulle gjerne hatt hvite vegger, men det er jo litt spesielt også. Så jeg liker det. Det er jo faktisk "pikerommet"! 

Hva synes du?

Videoblogg: Surprise Amalie!

video:film fra 21


Hei Amalie! Samuel Solvang & Niclas Odalen la igjen en liten videosnutt på din søte blogg! <3

Har dere noen spørsmål til oss?

Hva tenker dere om at vi åpner vår egen blogg?

Videoblogg med Anja

video:malie middels

Nå burde dere være stolte av meg, siden jeg enedelig kommer med en videoblogg. Men nå må vi løpe for nå går bussen, og HVOR finner dere ut på videoen. Haha!

Hva gjør dere ikveld?  

VIDEO: sommersminke

Da fikk jeg fikset på feilen, så her er sminkevideoen. Da håper jeg den virker som den skal! I videoen viser jeg hvordan jeg sminker meg om sommeren, hvis jeg skal noe o.l. Men jeg pleier som oftest å bare bruke mascara på sommeren, fordi jeg hater å ha annen sminke i ansiktet. Jeg er forresten mye brunere i ansiktet i virkeligheten, men lyset og dårlig kamera gjør så jeg ser hvit ut. Men ja, enjoy..

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Alle sminkeproduktene får du kjøpt i kosmetikkavdelingen på diverse klesbutikker osv. Mens bareminerals er fra parfymeri/internett. Jeg håper dere likte videoen!

Likte dere videoen?

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 6

Her er siste videoen med svar fra spørmålsrunden. Finally!! Det tok sykt masse tid med alle disse videoene, det ble jo 6 videoer, jo.. Sorry for at jeg ikke er så glad i denne videoen, og veeeldig rastløs, men jeg var drittlei av å sitte foran kamera å svare, hadde allerde gjort det i tre kvarter eller noe. Her er i hvert fall svar om fotball og skole. Hope you like it!

 


Sett på 480p for bedre kvalitet


Som kanskje noen merket, så tok jeg vekk flere spørsmål, noen fordi det var unødvendig, som for eksempel 10 spørsmål om hvem jeg synes er penest i den og den klassen, på den og den skolen. Også spørsmål jeg aldri ville svart på over nettet, men det var dere fullt klare over at jeg ikke kom til å gjøre, så jeg skjønte ikke vitsen med å spørre en gang :-)

Jeg lover det blir lenge til neste spørsmålsrunde. Som sagt så har det vært sykt stressende å få svart på alt, og mange har mast i tillegg. Så jeg klarte ikke å slappe av før jeg hadde lagd alle videoene. Men nå er dette heldigvis ute av verden, så da satser vi på videoer om andre ting i nærmeste fremtid. Mange vil ha sminkevideo og video av rommet mitt, så da blir det kanskje noe slikt.


Er dere fornøyde med alle svarene?

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 5

Her er fortsettelsen på videoen jeg postet på fredag, med svarene fra spørsmålsrunden. Det handler fortsatt om personlige spørsmål ++. HAHAHA, se på "stillbildet" på videoen da; PENA NUMMER 1!

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Jeg håper fortsatt dere har fått svar på det dere lurte på. Siste delen kommer i morgen, så da er det bare å følge med! Ha en super søndag videre!

Fornøyde med svarene så langt?

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 4

Jeg fikk endelig tid til å filme inn de tre siste delene av spørsmålsrunden, på onsdag. Så nå håper jeg dere masekopper blir fornøyde, hehe. Denne gangen svarer jeg på spørsmål som er mer personlige, og litt randome spørsmål også. Og som alltid; jeg prøvde så godt jeg kunne å smile, men det er ikke alltid like lett foran kamera...

Sett på 480p for bedre kvalitet

Da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på der. Jeg måtte dele denne videoen i to, fordi den var så lang, så resten kommer i morgen, så da er det bare å følge med!


Er dere fornøyde med svarene?


Video: Svar på spørsmålsrunde, del 3

Her er den tredje delen av svarene fra spørsmålsrunden. Denne gangen svarer jeg på spørsmål om blogg. Enjoy! Forresten, veldig vakkert "stillbilde" på videoen.... Hahaha!

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Håper dere fikk svar på det dere lurte på om blogg. Jeg filmer nok inn neste del til helgen tror jeg. Må se om jeg får tid. Men skal selvfølgelig gjøre det så fort som mulig! Nå skal jeg på trening. Og som vanlig har jeg dårlig tid, så jeg må løpe!

Er dere fornøyde med svarene?

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 2

Her er del to av svarene fra spørsmålsrunden. Denne gangen svarer jeg på spørsmål som handler om klær, klesstil osv. Og som jeg skrev i går; jeg er ikke noe "videomenneske", men jeg prøvde så godt jeg kunne å smile, og ikke si så masse "eeehm" osv. So here we go!

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på, jeg prøvde i hvert fall så godt jeg kunne. Neste del kommer i morgen, så stay tuned! Nå skal jeg på fotballtrening, så dere må ha en strålende onsdag videre, søte lesere!


Fornøyd med svarene?

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 1

Her er første delen av svarene på spørsmålsrunden. Jeg svarer på spørsmål under kategoriene sminke og hår. Jeg prøvde så godt jeg kunne å være glad og smile, men jeg er dessverre ikke noe "video"-menneske... Så ikke klag på at jeg sikkert til tider ser sur ut... Jeg sier også "eeehm" veldig mange ganger, sorry for det, men som sagt; ikke noe videomenneske på meg, nei.

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Neste del kommer i morgen, så det er bare å følge med. Om jeg svarer på video på alle spørsmålene, ser det ut til at det blir mange videoer.. For det her var ikke en tredjedel en gang. Så dere får si ifra om dere en interesserte i videosvar på alle eller ikke. Så kan jeg også ta noe skriftlig også.

Nå er det Frustrerte Fruer og smoothie, så vi blogges. Ha en fin kveld :-DEr dere fornøyd med svarene så langt?

SMINKEVIDEO: Hverdagssminke

Her er sminkevideoen jeg har lovet dere siden i høst. Av og til så går ikke ting slik de skal, men jeg har prøvd så godt jeg kan. Endelig når pc'en er tilbake er alt mye lettere, noe som betyr flere videoer. Og det er vel bra?

Her er i hvert fall en video av slik jeg sminker meg til hverdags. Enjoy!

Hva synes du om videoen?
Fikk du noen tips/bruker du noe av den samme sminken som meg?

HÅRVIDEO: Flette i luggen

Da var videoen ferdigredigert! Dere har lenge spurte meg om jeg kunne lage en slik video og vise dere denne fletten, så jeg ble jo reddet da jeg kom over denne videoen jeg filmet i sommer. Jeg understreker i sommer, så den er faktisk filmet for et halvt år siden... Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg tør å legge den ut!

Jeg håper dere skjønner forklaringen, for jeg er veldig dårlig til å forklare ting, spesielt fletten i denne videoen.. Så bare si ifra hvis det er noe dere ikke skjønner, så kan jeg prøve å forklare bedre senere. Enjoy!


Hva synes du om videoen?

Skjønte du hvordan man gjør det?

VIDEO: Outfits fra hele 2010

Takk for mange flotte ideer til hvordan jeg skulle gjøre dette. Som dere ser så endte jeg opp med å lage en video. For det hadde blitt for masse å legge ut bilder av 83 antrekk. Alle bildene er i kronologisk rekkefølge, altså det begynner i mars og ender i desember. Hvis dere lurer på hvor ting er fra, så må dere sjekke arkivet mitt og kategorien "Outfit". Jeg har dessverre ikke tid og energi til å skrive ned hvor ting fra så mange forskjellige antrekk er fra.

Håper dere likte videoen!

Hva synes dere om videoen?
Ser dere forskjell fra mars til desember?

FILM FRA ÅRETS SISTE KAMP

Som jeg skrev om i går spilte vi årets siste kamp i går. Vi vant 3-1 over Bamble, men siden det begynte å snø ved avspark og bare ble verre og verre, så ble den avlyst da det var ti minutter igjen.

Kampen ble filmet av en profesjonell, og allerede nå ligger det video på youtube. Så den skal jeg vise dere nå. Synes den var skikkelig bra redigert jeg! På 1.59 er det forresten jeg som tar innkast.

Haha, det var så flaut når vi måtte gå nedover på en rekke! Men det var morsomt da.

Grunnen til at det ble filmet var så vi skal se på det senere, noe som kan bli spennende...

 

Hva synes du om videoen?

SMINKEVIDEO: sotede øyne

Dette er min første sminkevideo, så jeg håper det ikke gikk alt for dårlig. Jeg viser en enkel måte på hvordan man sminker sotede øyne. Jeg redigert videoen til kl 2 i natt, så jeg håper det ble bra. Enjoy!

 

Som sagt så brukte jeg noen ganske lyse farger, så hvis du skal pynte deg, anbefaler jeg mørkere.


Her er fargene jeg brukte:


Ble du inspirert av videoen min?
Skal jeg fortsette med slike videoer?

VIDEO: en faila useriøs video

Vi er hos Catharina nå, kjempekoselig! Og i stad var vi så søte at vi skulle lage videoblogg til dere. Men vet dere hva? Den ble helt faila når vi lastet den opp på youtube.. Så den er speedet skikkelig opp, mens lyden går sakte, så ingenting passer sammen. Haha, gotta love youtube! Men siden vi la så masse arbeid i det, HE HE, så vil jeg fortsatt dele den med dere. Så enjoy en meningsøs video om smågodt, smatting og brownies!

 

Hva synes du?
Skal jeg fortsette med surrevideoer eller bare ha seriøse? he he

VIDEOBLOGG

Hadde egentlig tenkt til å ha intro og sånt på videoen, men vi fikk det ikke til på macen til Susanne. Så det får jeg fikse på neste video. Og hører dere noen rare lyder i bakgrunnen så er det Susanne som har det så gøy at hun leker med en neglelakk. Enjoy!

Skal jeg fortsette med slike videoblogger?
Hva syns du jeg skal videoblogge om?

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 3

Da var den siste og tredje delen ferdigredigert. Dere var flinke til å kommentere på den forrige, så da ble det en nummer tre. Og hvis dere fortsetter å kommentere mer, og ikke bare på videoinnleggene, men til vanlig også, så får jeg mer motivasjon. Og det betyr: mer, blogging, bedre blogging og flere videoblogger. Det er mye gøyere når man får respons. Så kom igjen!

Kos dere med den siste videoen... det gjør ikke jeg..Hva syns dere?
Burde jeg ha flere videoblogger?


Og ja, jeg vet jeg ikke så, så veldig overentusiastisk og glad ut på videoene. Men hallo! Det var min første videoblogg, det er ikke like lett da. Så da kommer det forhåpentligvis snart en hårvideo eller noe, men husk å vær flinkere til å kommentere da!

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 2

Da var det på tide å drite seg ut enda en gang... Kos dere!OG FORRESTEN: Kommenterer ikke flere denne gangen, så gidder jeg ikke å legge ut del 3. For jeg VET at mange har sett den, men så gidder nesten ingen å kommentere. Og det gir meg NULL motivasjon til å blogge videre. Så sett i gang å kommenter.

Del 3 kommer nok i morgen.

Hva syns du?