Vil du bli ukens blogg?

Jeg kjører i gang med ny "ukens blogg", så det er bare å bli med, så ser jeg gjennom alle bloggene i slutten av uken, og finner en verdig vinner. Vinneren får en liten anbefaling på bloggen min!

Vil du bli ukens blogg?

Ukens blogg

Denne ukens blogg ble Ragnhild Fredrikke!! Jeg har lest bloggen hennes veldig lenge, og jeg synes hun er kjempeflink! Hun oppdaterer flere ganger daglig, med masse bra å lese om og se på. Hun er flink både bak og foran kameraet, og tar masse fine bilder. Over ser dere en liten smakebit. Også har hun en veldig fin og inspirerende klesstil, som hun er flink til å vise bilder av på bloggen. I mine øyne er dette en super blogg, fordi jeg elsker å lese blogger med en blanding av både, fotografi, antrekksbilder og hverdagsinnlegg. Anbefaler alle en titt innom!!

Leser du bloggen hennes?

Vil du bli ukens blogg?Tenkte jeg skulle sette i gang med ukens blogg. Vi får se om det blir hver uke eller en gang i blandt! Er i hvert fall gøy å prøve ut! Blogganbefalingene kommer forresten i morgen eller noe, så det er bare å følge med. Nå er det tilbake til prøvepugging. Woho, naturfagsprøve på en mandag. Love life..
 

Vil du bli ukens blogg?

To bloggvurderinger

Jeg rakk ikke å vurdere bloggene i går, siden jeg brukte hele kvelden på å pakke til jeg drar til Bergen etterpå. Så da ble det heller i dag. Jeg trakk ut to fine blogger, og jeg anbefaler dere en titt innom begge!

Vurdering av Andrea Jensen - http://deajenta.blogg.no/Førsteinntrykk
Bloggen ser veldig ryddig og enkel ut, med lyst og fint design. Her får jeg lyst til å lese mer!

Innhold
Når jeg blar nedover bloggen hennes og leser, så får jeg inntrykk av at hun blogger med en god miks av hverdagen sin, mote, innkjøp osv. Akkurat slike blogger jeg liker å lese! Hun skriver bra, og hun varierer med hvor masse hun skriver i hvert innlegg. Jeg liker spesielt godt klesstilen hennes. Hun har mange inspirerende antrekk på bloggen, og gir gode tips, når det gjelder både sminke og andre ting. Hun har også bilder i hvert innlegg, som jeg har sett. Noe som er et stort pluss!

Header/Design
Designet er veldig enkelt, men samtidig veldig stilig. Liker godt overskriften på innleggene, og den fine duse rosa bakgrunnsfargen. Det er veldig ryddig, og lett å finne frem. Headeren likte jeg veldig godt, fordi den var så enkel, men samtidig passet den veldig bra til designet.

Alt i alt
Denne bloggen likte jeg veldig godt. En søt jente, med en kjempefin klesstil. Hun skriver bra, og har fine bilder. En veldig inspirerende blogg. Anbefaler en titt innom, om du ikke har lest den før!

 

 

Vurdering av Veronika Marlene - http://veronikamarlene.blogg.no/

Førsteinntrykk
Denne bloggen har også enkelt, fint og ryddig design. Fargene passer, sammen, og man blir møtt av en smilende jente på headeren. Dette liker jeg!

Innhold
Når jeg blar nedover ser jeg masse fine bilder! Det er blandt annet masse fine feriebilder, og bilder fra hverdagen osv. Hun blogger også fine antrekk, innkjøp osv. Noe jeg er veldig fan av. Hun skriver bra og variert, og har tekst i hvert innlegg, men ikke for masse. Pluss at det er bilder i hvert innlegg! Det er ett eller annet med bildene hun tar, som gjør at jeg bare får lyst til å se enda mer!!

Header/Design
Designet er veldig ryddig og fint. Jeg liker veldig godt når det er helt basic med grå bakgrunn, for da kommer bildene veldig godt frem. Enkelt og oversiktlig! Headeren er veldig fin! Den er svart/hvitt, noe jeg synes passet veldig bra til det enkle designet. Som sagt så møter man på en smilende jente, noe som er veldig positivt! Liker også godt redigeringen, for selv om det er tre forskjellige bilder, så er det redigert slik at det bare ser ut som ett.

Alt i alt
Likte også denne bloggen veldig godt. Det nøytrale designet gjorde så bildene kommer veldig godt frem. Veldig fine bilder og bra tekst. Denne bloggen anbefaler jeg også en titt innom!

 

Hva synes du om vurderingene?
Er dere enige med meg?

Vil du bli vurdert?

Tenkte jeg kunne ha en liten vurderingsrunde, jeg. Bare skriv bloggadressen din i en kommentar, så trekker jeg ut et par stykker i morgen og vurderer de!

Jeg synes jo egentlig det er veldig gøy å vurdere blogger, bare glemmer helt at jeg kan gjøre det, haha. Derfor skal dere ikke se bort i fra at jeg snart gjør det igjen; så ikke fortvil om du ikke blir trukket ut.


Nå skal jeg gjøre ferdig en engelskfremføring, som skal fremføres i morgen. Woho..... Også blir det Grey's og druer etterpå. Herlig! Er vel egentlig barnevakt også, men jeg tror alle sover, så det er relativt stille. Veldig deilig, nesten som å være hjemme alene. Er i hvert fall så nærme jeg kommer å være hjemme alene, det skjer jo aldri i det fulle huset her.. Ha en strålende kveld, dere!!


Vil du bli vurdert?

Vurdere DIN blogg?

Jeg har lenge tenkt på å vurdere litt blogger, men aldri fått ut fingeren. Da jeg tidligere i dag vurderte en blogg, begynte den nesten å klø i fingrene etter å vurdere flere. Jeg synes det er gøy, jeg! Så da setter jeg i gang en vurderingsrunde.

Meld dere på i dette innlegget om dere vil bli vurdert, så trekker jeg ut tilfeldig ved hjelp av random.org. Jo flere som melder seg på, jo flere blir vurdert! Så da er det bare å sette i gang!Hvis dere lurer på hvordan jeg vurderer, så er det bare å sjekke ut "Vurdering av blogger" under kategorier i sidemenyen.
Vurdering av TonjeOgMarte

For noen dager siden hadde jeg en liten kommentarlek hvor kommentar nummer 10 000 skulle få en bloggvurdering. De heldige vinnerene ble Tonje og Marte med bloggen http://tonjeogmmarte.blogg.no. Så her er vurderingen!


Bilde lånt fra bloggen deres

Førsteinntrykk
Bloggen ser veldig ryddig ut, og har et fint og lyst design med farger som passer hverandre.

Innhold
Tonje og Marthe er to 16 åringer fra Malvik. Som jeg har sett så blogger de for det meste om hverdagen sin, ting som interesserer dem, musikk osv. Det er bilder i alle innlegg, som passer til innleggene, noe jeg alltid mener er et must på en blogg. De skriver bra, og så langt har jeg nesten ikke sett en skrivefeil. De bruker så og si ingen smilefjes og liknende heller, noe jeg synes er positivt. Blogger med masse smilefjes kan bli litt slitsomt i lengden.

Header/Design
Headeren liker jeg veldig godt, den passer til årstiden, har bra kvalitet, og fine farger som igjen kommer tilbake i tekst osv på selve bloggen. Liker også at den er så enkel, det gjør bloggen men ryddig, mener jeg. Som jeg skrev tidligere så er bloggen veldig ryddig. Noe som er veldig positivt. Sidemenyen er også ryddig, men jeg savner en ting, og det er litt fakta om disse to jentene under bildet i sidemenyen, om dere skjønner. Selvfølgelig er det ikke en big deal, men det var bare noe jeg tenkte på.


Headeren deres

Alt i alt
Jeg liker denne bloggen, de har innlegg som fenger. Ikke for lange, men heller ikke for korte innlegg. De kunne til fordel blogget litt mer, men jeg skjønner selv at det kan være stress til tider. Liker også skrivemåten deres, og som jeg skrev tidligere, at de ikke bruker smilefjes. Så denne bloggen er verdt å titte innom!

Terningkast
5-

Hva synes du om vurderingen?
Er du enig med meg?

Vurdering av Amalieha

Jeg hadde jo blogg vs blogg forrige helg, og premien var en bloggvurdering. Den heldige vinneren ble Amalie, med bloggen http://amalieha.blogg.no. Hun er en av mine favorittbloggere, så det skal bli gøy å vurdere bloggen! Let's start!

 
Bilde fra bloggen hennes

Førsteinntrykk
Det ser ut som en veldig oversiktlig blogg, med enkelt og ryddig design. Man får lyst til å bla videre nedover når man kommer inn på bloggen, i hvert fall jeg.

Innhold
Amalie er ei 15 år gammel jente som bor i Stjørdal. Hun blogger for det meste om outfits, klær, shopping, det hun gjør i hverdagen, videoer osv. Hun har som regel alltid bilder eller videoer i hvert innlegg, noe som jeg synes er et stort must med blogg - da får man lyst til å lese mer. I det siste har hun blogget masse videoer, noe jeg synes er veldig gøy. Da blir det litt mer "levende". Videoer er bra! Et stort pluss er at bildene og videoen alltid har kjempebra kvalitet! Hun har nesten ingen skrivefeil som jeg har sett, også skriver hun bra og variert.

Header/Design
Jeg digger headeren til Amalie! Den viser så masse av hva bloggen er om. Hun blogger jo masse om antrekk og stilen hennes, og det kommer veldig godt frem i headeren. Jeg liker også at den er enkel og ryddig. Det er et stort pluss. Selve designet passer bra til headeren, mener jeg. Hun bruker enkle farger, og har det veldig ryddig. Jeg liker også at bloggen er så bred, slik at bildene blir store. Det trekker veldig masse opp. En liten ting jeg savner er en "meny" med for eksempel litt fakta om henne selv, kanskje en "outfit"-knapp hvor hun samler alle antrekkene sine osv. Men det er ikke noe must, er vel bare jeg som tenker over det, hehe.

Alt i alt
Denne bloggen er en av mine favorittblogger! Jeg liker den så godt fordi jeg får så masse inspirasjon. Hun blogger på sin måte, med supre bilder og videoer. Hun har alltid er kult innlegg på lur, og blogger om klær og ting som vi jenter er veldig interesserte i, i hvert fall jeg. Har du ikke lest den enda, så anbefaler jeg deg det. Hun er veldig flink! Jeg er innom flere ganger daglig, jeg har blitt avhengig, og det på en positiv måte!

Terningkast

Hva synes du om vurderingen?
Er du enig med meg?

Vurdering av xflwrpwr.blogg.no

Siden Phung Ly med bloggen www.xflwrpwr.blogg.no vant blogg vs blogg på bloggen min, så var premien at jeg skulle vurdere bloggen hennes. Jeg har aldri gjort dette før, så jeg prøver så godt jeg kan.Førsteinntrykk
Bloggen ser veldig oversiktlig ut med ryddig design og sidemeny. Jeg får lyst til å se videre når jeg kommer inn på denne bloggen.

Innhold
Phung Ly er en 17 år gammel jente fra Karmøy som for det meste blogger om hverdagen sin, mote, outfits osv. Hun har bilder i hvert eneste innlegg, noe jeg synes er et must på en blogg. Hun har alltid bilder som passer til innleggene, og ofte masse bilder. Dette liker jeg! Videoer har hun også, og det er alltid gøy. Hun skriver veldig bra og variert, og har nesten ingen skrivefeil som jeg har merket.

Header/Design
Det første jeg legger merke til er den fine headeren. Jeg digger den, for redigeringen er så stilig! Som jeg har skrevet så er designet veldig ryddig og fint. Og fargene går i ett med hverandre, liksom at bakgrunnsfargen og detaljene på selve bloggen er like. Dette gjør bloggen mer "ren og ryddig". Sidemenyen er også veldig ryddig, hvor hun har fakta om seg selv, kontakt osv.

Alt i alt
Jeg liker veldig godt denne bloggen, hun kommer alltid med nye og spennende ting, samtidig som hun blogger "vanlig". Og for å være ærlig er jeg innom bloggen hennes flere ganger daglig. Så jeg anbefaler deg å gå innom denne bloggen, hvis du ikke har vært innom den før.

Terningkast
5+

 

Hva synes du om vurderingen?
Er du enig med meg?